To je to što me zanima!

Kod Karlovca su pronašli još četiri bačve opasnog otpada

Još su četiri bačve opasnog otpada pronađene u srijedu u Grdunu na području Ozlja kod Karlovca. Na tom području su bačve već bile pronađene u dva navrata
Vidi originalni članak

Još su četiri bačve opasnog otpada pronađene u srijedu u Grdunu na području Ozlja kod Karlovca. Na tom području su već bile pronađene u dva navrata. 

Na teren su izišli vatrogasci JVP Karlovac, te bačve otpremili u skladište CIAK-a u Vojniću. 

Podsjetimo, za odbacivanje bačava je osumnjičeno četvero muškaraca, a istragom je utvrđeno da ih je iz skladišta u Istri preuzeto ukupno 88. Od početka svibnja je na području Karlovačke županije pronađena 71 bačva, a pretpostavlja se da se u prirodi na nepoznatim lokacijama još uvijek nalazi njih 17.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • IlijaLelic 28.05.2015.

    vi iz 24h,,, mozete svojoj mami dati opomenu ili neznam sto jos,,, gonite se u 100 pizdi materini, govna prodana,, mars.. ja sam samo istinu rekao, a vi zelite istinu po svom sistemu kako vama odgovara da je nastimate,,,, sad me blokirajte, skinite mi se s kurca lopovi,,ok,, mars.

  • Britvaa 28.05.2015.

    Čvrsto se nadam da će ti ljudi biti kažnjeni!

  • The Stand 28.05.2015.

    Jedino sto su zasluzili (bez prava na obranu i zalbu) je kazna od minimalno 40 godina za terorizam, pokusaj ubojstva i trovanja. Prestrasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare