To je to što me zanima!

Kod Kosinja gori već treći dan, planuo požar na otoku Braču

Vatru gase lokalne snage kojima pomažu Državne intervencijske postrojbe Zadar, Šibenik i Split te dva helikoptera. Na Brač su upućena dva Canadaira i helikopteri
Vidi originalni članak

Požar kod Kosinja koji je dojavljen 22. kolovoza i dalje je aktivan. Vatru gase lokalne vatrogasne snage kojima pomažu Državne intervencijske postrojbe Zadar, Šibenik i Split. Na požarište su upućena i dva Air Tractora. 

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je dojavu o požaru kod Nerežišća na otoku Braču. Vatra je zahvatila travu, nisko raslinje i borovu šumu, a gase lokalne vatrogasne snage i Sezonska intervencijska vatrogasna postrojba Brač. Pomažu im dva helikoptera i dva Canadaira. 

Ugasili požar kod Komina 

Iz DUZS-a su izvijestili da je ugašen požar kod Komina na području Kule Norinske. Požar je dojavljen još 11. kolovoza, a lokaliziran 16. kolovoza. Izgorjelo je 1170 hektara trave, šume i niskog raslinja. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • Markoo1995 24.08.2012.

    nadam se da će sve dobro proći :)

  • Opaka Salpa 24.08.2012.

    U Ljubitovici neki pacijent ima već 15-ak dana kostantno podmeće požare. Prvo je krenija sa mistima šta su dalje od kuća, a kad je to izgorilo približija se kućama. Naravno policija ništa ne podurima, a s obzirom da Ljubitovica ima 300-tinjak stanovnika mogli bi u dva dana sve ispitat i bar donekle dokučiti ko je piroman,jer kad se desi koja tragedija ili koja kuća izgori bit će prekasno

  • libeluli 24.08.2012.

    zar tamo kanaderi ne mogu pomoći, pa to traje već tri dana...??? daleko od mora

Komentiraj...
Vidi sve komentare