To je to što me zanima!

Kod Ljubuškog ubili krijumčara cigareta kojeg je tražio i Uskok

Toni Brkić (47) ubijen je sinoć kod Ljubuškog. Policija istražuje zločin, a radi se o muškarcu koji je 2007. izbjegao uhićenje u akciji Uskoka i policije. Zbog krijumčarenja cigareta osuđen je u BiH
Vidi originalni članak

Muškarac (47) ubijen je u ponedjeljak kasno navečer u Vojniću kod Ljubuškog. Pronađen je u šumi s vidljivim tragovima krvi, a u blizini je bio i Mercedes. 

Kako navode iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, dežurna liječnica utvrdila je kako je ubijen iz vatrenog oružja. O svemu su obavijestili i dežurnog županijskog tužitelja. Utvrdili su i da se radi o T.B. (47) iz Vojnića, prenosi Poskok.info.

- -U tijeku su očevidne radnje koje pod nadzorom postupajućeg županijskog tužitelja vrše policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški i Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela i pronalaska počinitelja- navode iz MUP-a ŽZH.

Kako piše Jutarnji, radi se o Toniju Brkiću koji je krajem 2007. izbjegao uhićenje u akciji 'Walter' policije i Uskoka protiv krijumčara cigareta. Brkić je imao i prijavljeno prebivalište u Zagrebu. Tad su prijavili 29 ljudi za krijumčarenje cigareta procijenjenih na 42 milijuna kuna. Cigarete su krijumčarili iz Srbije i BiH u Hrvatsku i dalje u Europu. Brkić je zbog krijumčarenja cigareta bio i pravomoćno osuđen i na sudu u Ljubuškom na tri mjeseca zatvora zbog krijumčarenja 31.500 šteka cigareta. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sneyk plisiken 12.08.2021.

    Pobjegao je od uhićenja i 2002 isto za cigarete i od uskoka.

  • bibalj 11.08.2021.

    Kako pojedine ljude nije sram pisati “stigla ga je pravda”? Tko ste vi da govorite i uopće znate šta je pravda.. sramite se. I vi imate obitelji pa nebi voljeli da vam obični smrtnici preko portala određuju pravdu i moral vaših najbližih. Tko god da je nešto radio, puno “gori” su na slobodi i živi i zdravi. Iskreno saučešće obitelji.

  • NikolasAa 10.08.2021.

    SIN mu je veliki kriminalac i kockar te znam zenu koju je opljackao ima oko 2 god . Stigla ih je kazna i sada pare trose na sagranu i svijece . IMA BOGA

Komentiraj...
Vidi sve komentare