To je to što me zanima!

Kod Makarske zaplijenili 15 kg marihuane vrijedne 700.000 kn

Prilikom pregleda vozila, policijski pas je nanjušio opijate u vozilu. U Renaultu pronađeno je 14 paketa marihuane, ukupne mase 15 kg i 584 grama
Vidi originalni članak

Inspektori za droge PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom, 28-godišnjakom i 26-godišnjakom s područja Opuzena, koji se sumnjiče da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U srijedu na području mjesta Podaca kod Makarske, policijski službenici iz Vrgorca i Makarske presreli su Renault Megane, kojim je upravljao 39-godišnjak, te Mercedes, kojim je upravljao 28-godišnjak, dok se kao suvozač u istom vozilu nalazio 26-godišnjak. 

Prilikom pregleda vozila, policijski pas je nanjušio opijate u vozilu, pa je temeljem naloga suca Županijskog suda u Splitu obavljena pretraga vozila. U Renaultu pronađeno je 14 paketa marihuane, ukupne mase 15 kg i 584 grama. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da su  osumnjičeni nabavljali veće količine droge marihuane, s namjerom daljnje prodaje na području Splitsko-dalmatinske županije i šire.

Materijalna vrijednost pronađene droge cijeni se na više od 700.000 kuna. 

Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv njih je podnesena  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MarioMarca 31.08.2013.

    ma koja im je to racunica samo nabi cjenu da policajci dobiju vise bodova da dobiju jos vecu placu

  • 30.08.2013.

    Da nije došla preko mekane granice?

  • DarkoZelić 30.08.2013.

    u jebo te cijena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare