To je to što me zanima!

Kod muškarca(33) pronašli mini laboratorij za uzgoj marihuane

Muškarcu (33) u Slavonskom Brodu policija je u pretrazi prostorija koje koristi pronašla mini laboratorij i šator za uzgoj marihuane, biljke kanabisa i 55,7 grama marihuane. Prijeti mu kazna zatvora od jedne do 12 godina
Vidi originalni članak

Operativnim radom na terenu policijski službenici Službe kriminalističke policije PU brodsko-posavske a temeljem naloga Županijskoga suda u Slavonskom Brodu 12.ožujka obavili su pretragu doma i prostorija koje na području Slavonskog Broda koristi 33-godišnji muškarac. Tijekom pretrage pronađen je mini laboratorij za uzgoj biljke kanabis. 

VIDEO: NA PRIJELAZU KARASOVIĆI Na granici kod Dubrovnika našli 36 kilograma marihuane u autu

Pritom je oduzet šator za uzgoj, 7 komada biljke kanabis, 150 grančica i lišća kanabisa, 55,7 grama droge marihuana i drugi predmeti kojim se osumnjičeni koristio prilikom počinjenja navedenog kaznenog djela- priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica Pu brodsko-posavske. 

Protiv 33-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

IMAO IMPROVIZIRANI LABORATORIJ Kod Opatije: Muškarac(40) krao struju za kućni uzgoj marihuane

Kako neslužbeno doznajemo, 33-godišnjak je policiji otprije poznat po činjenju navedenih kazzenih djela, za koja mu prema odredbama Kaznenog zakona RH prijeti kazna zatvora od jedne do 12 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BRestart koalicija 15.03.2021.

    ovo mi je naj kod novinara u naslovu: "prijeti mu xx godina"! a na kraju bude 15 min uvjetno..........hahaha kao u 100 % sl. do sada u RH!

  • and. 15.03.2021.

    Ovo stvarno treba dekriminalizirati. Trošenje policijskih resursa bez ikakve koristi za društvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare