To je to što me zanima!

Kod osam uhićenih berača su pronašli oko dvije tone smilja

Potvrdio je Goran Marević, tajnik krčke Udruge maslinara Drobnica i jedan od organizatora nedavnog prosvjeda Krčana protiv ilegalnih berača smilja
Vidi originalni članak

U svega dva nepuna dana, tijekom četvrtka i petka policija je na otoku Krku ušla u trag i uhitila osam ilegalnih berača smilja kod kojih je pronađeno oko dvije tone te samonikle biljke, potvrdio nam je Goran Marević, tajnik krčke Udruge maslinara Drobnica i jedan od organizatora nedavnog prosvjeda Krčana protiv berača koji nekontroliranim branjem devastiraju otočke parcele.

Podsjetimo, s prosvjeda održanog u srijedu na Krčkom mostu poručili su kako će, ukoliko se nešto ne poduzme protiv ilegalnih berača koji unatoč zabranama devastiraju otok, uslijediti i prava blokada, a krenut će, najavili su, u "osobnu zaštitu parcela".

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Stipe Mavor 16.11.2014.

    Očekujem da za ovako "opasne kriminalce" neće biti odobrena jamčevina.

  • Velečasni 1 15.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MAX 2010 15.11.2014.

    iščupano se ne obnovi a korijen se ionako baca.....brže je nego rezati.......uostalom država dijeleći masovno "dozvole" u biti šalje u tuđa polja,livade ili kamenjar ....tj privatno vlasništvo je za njih "kurvino blago" kojim su načili raspolagati bez limita......Na isti se način odnose prema sveukupnoj privatnoj imovini, a zakonima vise pokrivaju volju kleptomanijaka od vlasnika.........Privatno je u Hr-teorijski pojam........a čudimo se zemljama poput afričkih ili južnoameričkih sa razvijenim mafijama ili eskadronima smrti...?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare