To je to što me zanima!

Kod Siščanina (34) su pronašli puške, kuburu, eksplozive...

Imao je čak i ručno izrađenu kuburu, prigušivač te više od 6000 metaka te dvije automatske puške, poluautomatsku pušku, lovačku pušku, tri lovačka karabina...
Vidi originalni članak

Sudac istrage poslao je ljubitelja oružja, kod kojeg su tijekom vikenda pronašli cijeli arsenal oružja, na 30 dana u istražni zatvor.

Policajci su, postupajući po nalogu Županijskog suda u Sisku, u petak i subotu pretražili dvije kuće u Sisku. U jednoj osumnjičeni stanuje, a drugu povremeno koristi. 

Tom su prilikom pronašli - 6055 komada raznog streljiva, dvije automatske puške, poluautomatsku pušku, lovačku pušku, tri lovačka karabina, malokalibarsku pušku s optičkim ciljnikom i prigušivačem, 11 spremnika za automatsku pušku, dva pištolja, šest ručnih bombi, 1,4 kg vojnog eksploziva, ručno izrađenu kuburu ... 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno su ga prijavili zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari za što, ako završi na sudu i bude osuđen, može dobiti tri godine robije. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zdela3 26.12.2014.

    kolekcionar ili terorista pitanje je sad ....

  • Behemot 25.12.2014.

    3 godine robije za držanje oružja, u redu. Ali onda treba proporcionalno težini osuditi i ostale zločine. 20 godina za ubojstvo u pijanom stanju (a ne sadašnjih 1.5 godina sa vikendima doma)

  • vanzemaljac098 24.12.2014.

    Ma on se priprema valjda za zombije

Komentiraj...
Vidi sve komentare