To je to što me zanima!

Kod trojice pronašli i zaplijenili 2,8 tona duhana za crno tržište

Kod 29-godišnjeg muškarca u Špišić Bukovici pronađeno je 500 kilograma duhana, kod 43-godišnjaka više od 1500 kilograma i 800 kilograma kod 45-godišnjaka
Vidi originalni članak

U koordiniranoj akciji virovitički su policajci u utorak otkrili više osoba koje se bave nelegalnom prodajom duhana. Kod 29-godišnjeg muškarca u Špišić Bukovici pronađeno je 500 kilograma duhana koje je on uzeo bez znanja roditelja, koji su proizvođači duhana koji je izmjestio na drugu adresu. Duhan je bio namijenjen crnom tržištu. 

Ujedno su proveli kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim stanovnikom Špišić Bukovice, te su otkrili 12 nelegalnih kartonskih kutija duhana u listu i dio rezanog duhana u PVC vrećama ukupne težine veće od 1500 kilograma. Duhan je kod njega dovezao stvarni vlasnik iz Križevaca. Ovaj 36-godišnjak je povremeno dolazio i odvozio određene količine na rezanje, a zatim ponovno vraćao rezani duhan. Istom akcijom otkriven je muškarac (45) s područja Virovitice, koji je u Špišić Bukovici držao 800 kilograma nelegalnog duhana, koji je predao policiji. 

Policija će protiv trojice muškaraca podnijeti odgovarajuće prijave zbog nedozvoljene trgovine. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kopular 21.02.2015.

    Policija će podnijeti prijave za nezakonitu prodaju? Hej, pa valjda za nezakonito posjedovanje duhana? Jesu li ih uhvatili pri prodaji duhana, nisu. Zbog nesposobne policije, mogle bi i te prijave biti odbačene.

  • mangup@dj 21.02.2015.

    e sad će mo pušit .............

  • ledo1 21.02.2015.

    neka puši narod naš jedino nam je to još ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare