To je to što me zanima!

Kolaps kod centra u Buzinu, a što će tek biti u ponedjeljak?!

U petak ujutro dulje se putovalo od Velike Gorice do Zagreba nego do Rijeke, iako su mnogi spojili Praznik rada s vikendom pa je manja gužva u prometu nego inače
Vidi originalni članak

Zbog radova na križanju kod novog trgovačkog centra u Buzinu, mnogi vozači su jutros dulje putovali od Velike Gorice do Zagreba nego da su išli do Rijeke, piše VG Danas

Zbog rekonstrukcije na križanju Ulice SR Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) od četvrtka 1. svibnja uvedena je nova regulacija prometa te se prometuje samo jednom trakom po smjeru. Tako se i napravio čep i mnogi su po sat vremena ostali u koloni. 

Velikogoričanin Nikola K. jutros je u 7 sati ušao u sporu liniju 268 VG-ZG. Autobus je bio sasvim pun, a nije vozila ni brza 330 linija. 

- Već nakon Velike Mlake je nastala kolona koja se micala brzinom rasta hrvatskog gospodarstva, a putnici su počeli kukati kako već debelo kasne na posao. Nešto prije nadvožnjaka ispod kojeg se prođe prije ranžirnog kolodvora je postavljen znak da promet u oba smjera ide jednom trakom, a nakon prelaska nadvožnjaka vožnja je tekla normalno, pa smo nakon sat i pol vožnje bili na Glavnom kolodvoru - kazao je Nikola K.

Bitno je za napomenuti da je danas bila manja gužva nego inače jer su mnogi spojili Praznik rada s vikendom pa se samo možemo nadati da će se vozači naoružati živcima u ponedjeljak. Vozačima se savjetuje da koriste alternativne pravce preko čvora Kosnica, te prometnim pravcem Sisačka cesta - Ulica Dr. L. Naletilića - Remetinečka cesta. 

Radovi će trajati do 20. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lindy 02.05.2014.

    jedino što pametnog mogu dodati na ovo je: blago onima koji su izlaz iz Hr krize pronašli putem aviona, vlaka ili busa....i blago nezaposlenima, ne moramo se živcirati zbog svako malo ovakvih radova na cestama koje traju ko predsjednički mandati, šteta jedino što nisu sad neki izbori...onda u rekordnom vremenu sve naprave....

  • sljaker1950 02.05.2014.

    Danas sam išao ovim alternativnim pravcem Sisačka cesta - Ulica Dr. L. Naletilića - Remetinečka cesta jer sam negdje pročitao da će se ići u jednu traku a to na tom potezu znači kolaps. Međutim, ako se privremeno ne regulira semafor na Remetinečkoj cesti koji drži duže zeleno autima na Remetinečkoj cesti stvorit će se i na tom alternativnom pravcu čep u ponedjeljak. Danas je kolona bila skoro do skretanja za Američku ambasadu, a u ponedjeljak se neće moći izaći iz Gorice. Za taj pravac predug rok rekonstrukcije.

  • 02.05.2014.

    Fascinantno je da uvijek radovi krenu petkom kad je najveca guzva ili ponedjeljkom kad svi idu raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare