To je to što me zanima!

Kolege se opraštaju od Ivana: 'Brate po vatri, počivaj u miru'

Mladi vatrogasac bio je u teškom stanju i prevezen u bolnicu nakon što je gasio požar u potkrovnom stanu. U bolnici je preminuo. Od njega su se oprostili kolege na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Vatrogasac Ivan Galeković (24) preminuo je u bolnici nakon nesreće tijekom gašenja požara na zgradi u Velikoj Gorici u subotu poslijepodne. Bio je pripadnik Javne vatrogasne postrojbe iz Velike Gorice. Od njega su se oprostili kolege na Facebook stranici Vatrogasci - oni su naši heroji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: GORI U VELIKOJ GORICI Preminuo je mladi vatrogasac: 'Čuli smo čak četiri eksplozije'

- Bog sebi uzima samo najbolje. Brate po vatri, počivaj u miru i s nekog boljeg i ljepšeg mjesta pazi na nas. Iskrena sućut obitelji i kolegama. Vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio - napisali su.

Podsjetimo, u Ulici Mate Lovraka buknuo je požar u potkrovnom stanu.  Izgorjelo je cijelo krovište. Ivan je ozlijeđen tijekom gašenja i u teškom je stanju prevezen u KBC Rebro. Jedan njegov kolega je također ozlijeđen kada je na njega pala greda, a njega je zbrinula Hitna pomoć. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić izrazio je sućut obitelji stradalog vatrogasca i članovima JVP Velika Gorica. 

- Beskrajno tužna večer za naš grad... Pri gašenju požara obiteljske kuće u Lovrakovoj ulici smrtno je stradao 24-godišnji vatrogasac JVP-a Ivan Galeković. Još jedan vatrogasac je ozlijeđen. Obitelji poginulog vatrogasca i pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe izražavam iskrenu sućut. Velikogorički vatrogasci svojom hrabrošću i požrtvovnošću bili su kroz povijest, a i danas su spasitelji ljudskih života i čuvari naših domova i na tome smo im vječno zahvalni - poručio je Barišić na Facebooku

 

 

Idi na 24sata

Komentari 189

  • FrenkyŽule 22.07.2019.

    Nazalost nesrece ce se uvijek dogadati i pozari i tragicne smrti kao i ova! Mi kao i ostali moramo voditi brigu da se sprijeci prije nego uopce dode do pozara , da se educiraju ljudi ! Najvaznije od svega da se pravilno educiraju i sami vatrogasci ,a pogotovo zapovjednici!Samo tako Ivanova smrt nece biti uzaludna ! To je plemenit poziv ali nikako bezopasan! Pocivaj u miru brate po vatri!

  • 21.07.2019.

    Nagutao se previše dima, znači otrovao si je krv i dišne puteve. A što je najžalosnije u svemu, još je bio pri svijesti i komunicirao je što je vrlo čudno.

  • goricni 21.07.2019.

    Kolega pocivaj u miru....

Komentiraj...
Vidi sve komentare