To je to što me zanima!

Kolekcija uskrsnih kuharica: Najbolja jela za blagdanski stol

Da biste Uskrs dočekali spremni, potražite uskrsne kuharice koje uz 24sata stoje 6 kn, pa kvalitetnu knjigu i najčitanije dnevne novine možete kupiti za samo 10 kn
Vidi originalni članak

Nakon posta i odricanja od omiljenih jela uskrsno jutro prilika je za ponovni užitak u hrani. Blagdanska je hrana oduvijek bila važna i njezinoj se pripremi posvećuje posebna pozornost.

Da biste Uskrs dočekali spremni, potražite kolekciju uskrsnih kuharica koje uz 24sata stoje šest kuna, pa kvalitetnu knjigu recepata i najčitanije dnevne novine možete kupiti za samo 10 kuna.

Riječ je o tri knjige prepune jednostavnih recepata s fotografijama svakog jela. U knjigama su navedene potrebne namirnice, postupak pripreme, vrijeme pripreme i stupanj zahtjevnosti. Nemojte dvojiti nego u ponedjeljak požurite po prvi primjerak. Na vrijeme odlučite što ćete kuhati i kupite sve potrebne namirnice jer znamo da čekanje zadnjeg trenutka za nabavku može biti naporno i skupo.

Prva kuharica namijenjena je jelima za Veliki petak. U drugoj knjizi su upute za bogati uskrsni stol, a treća je prepuna slasnih blagdanskih deserta. Uskrs simbolizira početak i obnovu života, pa neka i vaš obiteljski stol za blagdan procvjeta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BPST302011 01.04.2012.

    ili ce velika vecina kupit knjige i stavit ih na hrpu s ostalim knjigama i pravit za Uskrs sto i svake godine, a te knjige stavit u ormar da skupljaju prasinu

  • Oroz 31.03.2012.

    Velika većina građana će moći kupiti knjigu i diviti se receptima za koje mogu samo sanjati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare