To je to što me zanima!

Kolinda: Antifašistička borba temelj je neovisne Hrvatske

Odlukama ZAVNOH-a uspostavljena Federalna Država Hrvatska u sklopu bivše federativne državne zajednice bila je izraz kontinuiteta i težnje hrvatskih antifašista za očuvanjem hrvatske državnosti
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović čestitala je u subotu svim hrvatskim državljanima Dan antifašističke borbe, 22. lipnja.

- Svim hrvatskim državljanima čestitam Dan antifašističke borbe 22. lipnja. Velik dio hrvatskoga naroda i građana drugih nacionalnosti opredijelio se tijekom Drugoga svjetskoga rata za antifašistički otpor okupaciji sila Osovine. Odlukama ZAVNOH-a uspostavljena Federalna Država Hrvatska u sklopu bivše federativne državne zajednice bila je izraz kontinuiteta i težnje hrvatskih antifašista za očuvanjem hrvatske državnosti, postavši državnopravnom osnovom za proglašenje i međunarodno priznanje samostalne Republike Hrvatske, koju smo obranili i oslobodili u Domovinskom ratu, kao povijesni izraz trajne težnje hrvatskoga naroda za neovisnom državom - istaknula je u čestitki predsjednica republike Kolinda Grabar Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Australian 24.11.2019.

    Ta zena nije sa sobom malo ljevo malo desno malo sa kriminalcima malo sa lopovima malo sa malo sa branitrljima malo cetnicima maalo sa crkvom malo sa vragom jako nestabilna osoba

  • DanijelU 20.11.2019.

    Antivelikosrbskasrbska i antiyugoslavenska je temelj jedini ! ( Theodor Meron je znao tko su bili partizani i četnici a tko su bili branitelji i zato je i presudio pravedno ne jer je Tuđman bio " partizan " nego zato jer više nije bio partizan !

  • 23.06.2019.

    A svasta ,pitaj hasana i tompsona da tak nije bilo. To tebe lazu,jest svega mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare