To je to što me zanima!

Kolinda: Božić donosi darove dobrote i poziva na zajedništvo

Predsjednica je uputila božićnu čestitku hrvatskim crkvenim velikodostojnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu, u kojoj ističe da Božić donosi darove ljubavi i budi optimizam
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u ponedjeljak božićnu čestitku hrvatskim crkvenim velikodostojnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu, u kojoj ističe da Božić donosi darove dobrote i ljubavi, budi optimizam i poziva na zajedništvo.

- Božić nam donosi darove dobrote, darežljivost ljubavi prema drugome, svojom vedrinom nas ohrabruje, budi optimizam i poziva na zajedništvo toliko potrebno našem društvu, kako bi postigli mir i usmjerili svoje snage u jačanje pozitivnih vrijednosti koje nas okupljaju - navodi se u čestitci, priopćeno je iz Ured predsjednice Republike. 

'MIR, RAZUMIJEVANJE I NADA' Grabar-Kitarović židovskim vjernicima čestitala Hanuku

Božićnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije (HBK), kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, i svim hrvatskih nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama, redovnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nadkonobar 23.12.2019.

    Predlažem da Jajan poslije drugih izbora na HRT objavi rezultat i urla kao Karamrle "Nemammooo višeeee PjedCJEDNICCCCUUUUUUUUUU

  • škver 23.12.2019.

    " ne morate voljeti adeze, ne morate voljeti mene,ali morate voljeti Hrvatsku".....E, pa ne moram ni to. Njeni najveći neprijatelji su takvi kao ti.

  • škver 23.12.2019.

    Razjedinila si sve do kraja i na tome ti Hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare