To je to što me zanima!

Kolinda: Hrvatska se danas crveni, ali crveni se od srama

Hrvatska se srami zbog nesposobne Vlade koja nema nikakvog obraza priznati da ne rade dobro, da vode državu u propast, istaknula je Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Hrvatska se danas crveni, ali crveni se od srama. Iako tu crvenu boju ne damo, ona je hrvatska, ona je dio naše trobojnice, stanje u Hrvatskoj danas je teško. Hrvatska se srami zbog nesposobne Vlade koja nema nikakvog obraza priznati da ne rade dobro, da vode državu u propast, istaknula je Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova predsjednička kandidatkinja, na motivacijskom skupu u Gospiću.

Kazala je da je predsjednik Josipović u svom mandatu samo šutio i pazio na svoj rejting te u svemu tome podržavao Vladu Zorana Milanovića koja ga je ponovno kandidirala, 'a sad ima obraza tražiti pet novih godina'.

- On je sukrivac za stanje u kojem se danas nalazi Hrvatska, a mi ga vidimo kakvo je, vidimo jer živimo život u Hrvatskoj. Meni prigovara da živim negdje drugdje, jesam, živjela sam vani, ali sam se uvijek vraćala u Hrvatsku, uvijek ću se vraćati i ostat ću ovdje, ja i moja obitelj. Živim u Hrvatskoj, ne vozim se u crnim limuzinama, hodam ulicama, odlazim među ljude, razgovaram s ribarima, seljacima, radnicima, umirovljenicima, našim braniteljima i o budućnosti naše Hrvatske - kazala je.

Grabar Kitarović je uvjerena u pobjedu na predsjedničkim izborima. 

- Kao predsjednica neću dopustiti daljnje siromaštvo koje Hrvatsku vodi u propast. Vodit ćemo Hrvatsku onako kako nas je učio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Pometalo 09.12.2014.

    Proklet bio svatko tko da glas HDZ-u i njihovim kandidatima za predsjednika !!!!!!!!!!

  • Pekmez12 07.12.2014.

    Crvenit ćeš se ti kad izgubiš

  • jabuka5 06.12.2014.

    koji stav, ajmeeee, ISUSE,,, da narod ovako piše o meni , mislim da bi umrla od stida i jada ,, pa šta je to ljudi moji

Komentiraj...
Vidi sve komentare