To je to što me zanima!

Kolinda i Pahor o sigurnosnim prijetnjama i budućnosti EU

Razgovarali su o globalnim sigurnosnim prijetnjama, o sadašnjosti i budućnosti Europske unije te o stanju u europskom susjedstvu, naročito u jugoistočnoj Europi
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u utorak u Otruševcu, pokraj Samobora, sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom u okviru redovite razmjene mišljenja, priopćeno je iz predsjedničina ureda.

Razgovarali su o globalnim sigurnosnim prijetnjama, o sadašnjosti i budućnosti Europske unije te o stanju u europskom susjedstvu, naročito u jugoistočnoj Europi, navodi se u priopćenju.  

Posebnu pozornost posvetili su sljedećim aktivnostima u sklopu zajedničke inicijative Procesa Brdo-Brijuni, navodi se u priopćenju.

Grabar-Kitarović i Pahor suglasili su se da je u uvjetima dinamičnog međunarodnog okruženja posebno važno održati odlične dobrosusjedske odnose i redoviti dijalog među državama na najvišoj političkoj razini.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • samopravo 22.02.2017.

    Vjerujem da ce ovaj sastanak trajati vise od 9 sekundi a rezultati ce biti ,,boli glava.

  • SonjaRadman Livaja 22.02.2017.

    Pahor otišao u Rusiju i odmah zabrana hrvatskih proizvoda na ruskom tržištu.Pahor igra na Trumpa i Putina sastanak u Sloveniji,ali je i zakuhao kašu hrvatskoj.Kolinda odjurila na sastanak,ali šanse su joj nikakve.Da je Kosorica umjesto nje ne bi niti došlo do ovakve tržišne sramote.Dvije godine nemamo u Rusiji svoga veleposlanika i još 4 zemlje.Mi kao da nismo država.Bit hrvatskog političkog centra moći je očito bitno samo koliko krasti i pljačkati i kako ekonomski oslabiti narod iseliti ga i državu nekom izručiti.

  • Aibavhcs 22.02.2017.

    Jedina prijetnja Pahoru može doći ako Jakov bude ljubomoran na njihova sastajanja !

Komentiraj...
Vidi sve komentare