To je to što me zanima!

Kolinda je već ušla u kampanju, ostali o tome tek razmišljaju

SVE ZA NOVI MANDAT: Svestrana predsjednica u lovu na glasove pjeva, malja zidove, udomljava pse, vozi kombajn... Bavi se samo PR-om i ništa drugo ne radi, kaže politički analitičar Žarko Puhovski
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uspješno se promovira u svakoj prilici.
 Nakon gotovo četiri godine odrađenog mandata, iako to još jasno nije potvrdila, očito je da je Kolinda Grabar Kitarović spreman novi mandat. Do novih predsjedničkih izbora ima godinu dana, no ona je već neko vrijeme debelo u kampanji. Po načinu djelovanja strašno podsjeća na način rada zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Nije joj mrsko maljati, voziti traktore, kombajne, udomljavati, ljubiti pred kamerama glasače i životinje, plesati i pjevati kad se za to ukaže prilika...


- Ona je čitav mandat u kampanji. Bavi se samo PR-om i ništa drugo ne radi i jedino pametno što može napraviti je da ne prizna da je u kampanji. Jer bi onda morala priznati da se čitavo vrijeme ne bavi ozbiljnim stvarima nego samo pokušajem da bude opet izabrana. A to ne može napraviti jer bi sebe dovela u doista neugodnu situaciju - kaže politički analitičar Žarko Puhovski. Ujedno smatra da ima velike šanse.


- Nema ozbiljnih protukandidata. Mislim da bi se drugačije trebala tumačiti funkcija predsjednika države, ali joj kod građana očito uspješno prolazi sve što radi - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 203

  • Ana Perkovic 29.10.2018.

    Gđa Kolinde nema nikakve ovlasti da realno može promijeniti išta.Niti ona niti bilo koji sljedeći predsjednik .Osim što mu/joj kada osvoji mandat pripada plaća i koliko može potrošiti za dužnost koju obnaša.Žuč u vrećice spremite.Stanje je takvo još iz ex Yu tko kaže da nije nije svjestan da se niti onda nije vraćalo ništa osim kamata koje su krajem 80.tih eksplodirale ,a posljedice osjećamo i danas .

  • mito_i_korupcija 29.10.2018.

    poltronuša i posvuduša. To je sve što imam za reći za dotičnu klaunušu

  • ljubica ljubičica_1 29.10.2018.

    Što je to ona dobrog donjela Hrvatskoj?Osim što je lagala.Prva laž da će otić sa Pantovćaka i ako je znala da je to nemoguće.Drugo daćemo za vrime njenog mandata biti druga Švicarska.Ona jedino što je znala šetat se po Hrvatskim Županijama i stajat ispered Bjele kuće u Vašinktonu.I gurat se na samatu do Trapa.Neznam ni jednu dobru stvar što je ona napravila.Ako neko zna neka navede.A da ima jedna stvar stesala je liniju .Umesto da nešto radi ona je radila na svom izgledu.I dovela psa na Pantovćak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare