To je to što me zanima!

'Kolinda mora reći o čemu je s Petrovom razgovarala nasamo'

Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi, a što baca sjenu na neutralnu ulogu predsjednice - kaže Petrina
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović tijekom konzultacija o sastavu nove vlade u četvrtak zamolila je Božu Petrova da ostane nasamo s njom. Nakon što su drugi članovi Mosta otišli, Petrov se zadržao još oko pet minuta u razgovoru s predsjednicom.

Na to je putem svog Facebook profila oštro reagirao Stipe Petrina, također član Mosta nezavisnih lista. Postupak predsjednice nazvao je sramnim:

- Nakon petnaestak minuta zatražila je od nas trojice da napustimo sastanak jer ona želi u četiri oka popričati s Božom. Još sramotnije je što su me njeni savjetnici uvjeravali da je takvo ponašanje uobičajeno - piše Petrina.

Od predsjednice je zatražio da se javno očituje o čemu je razgovarala s Petrovom i zašto to ostali članovi delegacije nisu smjeli čuti.

- Je li predsjednica RH Boži Petrovu dala smjernice za daljnje postupanje u vezi sastavljanja nove vlade? Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi, a što baca veliku sjenu na neutralnu ulogu predsjednice RH u procesu konzultacija oko sastavljanja nove Vlade RH.


Idi na 24sata

Komentari 627

  • liliana 01.12.2015.

    Može reći šta hoće.nebitni ste.

  • Voltaire_ 30.11.2015.

    Nasa nam mila ? Predsjednica gospodja ? KGK sa svoim postuplom, grubo omalovazava Hrvatsku demokraciju, za koju su ginuli Hrvati ):

  • Voltaire_ 30.11.2015.

    Ovako diktatorski ne bi postupio ni predsjednik Papua New Guinea :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare