To je to što me zanima!

Kolinda pričala s Kerumom, a od Jace ipak dobila 'košaricu'

U 10.30 sati na Pantovčak su trebali doći Jadranka Kosor i Željko Kerum. Splitski poduzetnik je prihvatio poziv, a bivša premijerka nije. Nije poznato iz kojih razloga
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u utorak je nastavila razgovore s političkim strankama i predstavnicima institucija o stanju u zemlji.  U utorak u 10.30 sati na sastanak je pozvala predstavnike Kluba nezavisne zastupnice Jadranke Kosor i predstavnika Hrvatske građanske stranke Željka Keruma. 

Kerum je prihvatio poziv i došao, no Jadranka Kosor nije i ne zna se zašto.

No, valja napomenuti kako je bivša premijerka još u ponedjeljak navečer na svom Twitter profilu objavila: Mali bi potrčko, da mu je šef i Pajo Patak, spremno ustao i kazao: "Reci dragi šefe što mi je zadatak?!"

Ipak, nije poznato na što je, i na koga, pritom mislila. Može se samo nagađati. 

Nakon objave na Twitteru, koju su prenijeli mediji, Jadranka Kosor kazala nam je kako se njezin 'tvit' ne odnosi na Kolindu Grabar Kitarović. Dodala je kako je Željko Kerum otišao na Pantovčak jer ima stranku. 

Slijede sastanci s HAZU-om, nacionalnim manjinama...

Nakon razgovora s Kerumom, predsjednica bi se u 15.30 sati trebala sastati s predstavnicima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, a u 16 sati s predstavnicima Kluba nezavisnih ljevičara. Pola sata kasnije na sastanak je pozvan predsjednik Kluba nacionalnih manjina Nedžad Hodžić, u 17 sati predstavnici Demokratskog centra, a u 17.30 predstavnici Kluba nezavisnih zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 431

  • sly mars 22.04.2015.

    bravo za Jadranku, tako se ostaje dosljedan, čemu gubiti vrijeme za trla baba lan

  • fiore 22.04.2015.

    nega?

  • Bože Dragi 22.04.2015.

    Prićala je s Kerumon koliko će on i Fani uložiti u Hrvatsko gospodarstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare