To je to što me zanima!

Kolinda osudila Šešeljev skup: 'To je poražavajuće za Srbiju'

Izrugivanje žrtvama na mjestu zločina civilizacijski je poraz za jedno društvo, neprihvatljiv povijesni revizionizam i rehabilitacija politike kojoj nema mjesta u suvremenoj Europi, napisala je predsjednica na Twitteru
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović reagirala je na okupljanje radikala Vojislava Šešelja u Hrtkovcima.

- Deseci tisuća vojvođanskih Hrvata morali su napustiti svoje domove 1990.-ih godina zbog velikosrpskog progona te djelovanja osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i njegovih istomišljenika, napisala je predsjednica na Twitteru pa uputila kritiku Srbiji.

- Poražavajuće je što srbijanska država u 2019. godini dopušta skup istih tih ljudi u Hrtkovcima, simbolu stradanja Hrvata Vojvodine, napisala je. 

- Izrugivanje žrtvama na mjestu zločina civilizacijski je poraz za jedno društvo, neprihvatljiv povijesni revizionizam i rehabilitacija politike kojoj nema mjesta u suvremenoj Europi, napisala je predsjednica na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • 07.05.2019.

    Na twitteru ? Isto kao kod susjede.

  • liliana 05.05.2019.

    Hag ga pustio kao ima rak a cvate od zdravlja.

  • purgerica prva 05.05.2019.

    Na Twitteru? Pa zar se protestne note ili kak se već to sve zove objavljuju na Twitteru? Imaj muda pa pošalji to u Veleposlanstvo Srbije i u Beograd, prijatelju Vučku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare