To je to što me zanima!

Kolinda otkrila zašto je došla u Louis Vuitton košulji: 'Dizajner Virgil umro je na današnji dan'

Virgil Abloh, osnivač branda Off-White i kreativni direktor za mušku odjeću modne kuće Louis Vuitton, preminuo je u 42. godini, nakon borbe s rijetkim i agresivnim oblikom raka 28. studenog 2021. godine
Vidi originalni članak

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović privukla je poglede na utakmici između Brazila i Švicarske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Za tu prigodu odjenula je košulju brenda Louis Vuitton koja na sebi ima crveno-bijele kvadratiće koji izgledaju kao hrvatska šahovnica.

Košulja više nije dostupna u prodaji, a na nekim stranicama može je se naći po vrtoglavo visokoj cijeni od oko 13 tisuća kuna.

- U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u Hrvatsku i Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu - objasnila je Grabar-Kitarović na svom Instagramu.

Virgil Abloh, osnivač branda Off-White i kreativni direktor za mušku odjeću modne kuće Louis Vuitton, preminuo je u 42. godini, nakon borbe s rijetkim i agresivnim oblikom raka 28. studenog 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Neprikladan 29.11.2022.

    Zar nisi trebala prijaviti poklon? TITO nije prisvajao poklone!

  • nikolina26 29.11.2022.

    daj narodu kruha i igara da se problemi zaborave idemoooo

  • VLADEK72 29.11.2022.

    Otišla Koli bez muža da može slobodno cugati, partijati i zadovoljiti libido.

Komentiraj...
Vidi sve komentare