To je to što me zanima!

Kolinda promaknula 7 časnika i pohvalila časnicu mornarice

Promaknuta su dva kapetana korvete u čin kapetana fregata te pet poručnika bojnog broda u čin kapetana korvete. Pohvalom vrhovne zapovjednice pohvaljena je brigadirka Violeta Pilić
Vidi originalni članak

U povodu Dana Hrvatske ratne mornarice (HRM), Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Kolinda Grabar Kitarović donijela je, na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, a na prijedlog ministra obrane, odluke o promicanju i pohvali za pripadnike HRM-a, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednice.

U činove je promaknuto sedam časnika, a pohvaljena jedna časnica HRM-a.

Promaknuta su dva kapetana korvete u čin kapetana fregata te pet poručnika bojnog broda u čin kapetana korvete.

Za ostvarene natprosječne rezultate u izvršavanju postavljenih zadaća, pohvalom vrhovne zapovjednice pohvaljena je brigadirka Violeta Pilić, navodi se u priopćenju Ureda predsjednice.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Usora1 16.09.2016.

    u sklopu mjera stednje ministarstvo zdravlja izdalo naputak kardiolozima, zadojenim komunjarama sa problemom protoka krvi dovoljno je samo pokazati sliku predsjednice kgk, automatski se udupla protok krvi i jedino sto motraju pratiti je prekomjerno lupetanje srca. usteda na lijekovima je enormna.

  • mariocalabrese 16.09.2016.

    Kurci a ne casnici su unaprijedjeni da nam izvuku vise love iz dzepa, samo neke zderacine hebacine na grbi naivnog naroda. Na kraju cemo imati vise Kuraca da ne kazem casnika vise nego SAD i Rusija zajedno.

  • croaticum 16.09.2016.

    Meni ovo nije jasno, toliko je mrznje prema Predsjednici, logicno bi bilo da onda postoji ogromna ljubav prema ex Predsjeniku, ali tom nije tako. Najvjerojatnije je da postoji samo MRZNJA, kada bi postojala LJUBAV onda bi ex trebao minimalno dobiti mandat u Saboru, ali ga nije dobio, ZASTO? Logican zakljucak, u sdp-u postoji samo mrznja, a nije ni cudno, tko ih vodi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare