To je to što me zanima!

Kolinda se hvali: 'Obama me pozvao na prijem za državnike'

Hrvatska predsjednica ranije danas govorila je na sastanku inicijative "Partnerstva za jednake budućnosti" koji se održao na marginama Opće skupštine Ujedinjenih naroda
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović pohvalila se na svom Facebooku fotografijom s Barackom i Michelle Obamom te je dodala da je na poziv američkog predsjednika sudjelovala na prijemu za šefove država i vlada.

Hrvatska predsjednica ranije danas govorila je na sastanku inicijative "Partnerstva za jednake budućnosti" koji se održao na marginama Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

- Unatoč globalnim naporima, neravnopravnost spolova još uvijek je duboko ukorijenjena u naša društva, te žene i dalje zarađuju manje, imaju manje imovine i nose teret neplaćenog rada i skrbi, a nasilje nad ženama i dalje pogađa svaku treću ženu - rekla je.

Predsjednica Grabar Kitarović predsjedala je tim sastankom koji se održao na temu gospodarskog i političkog osnaživanja žena. U svom obraćanju istaknula je kako je političko vodstvo ključno u osiguranju pozitivnih trendova i pružanju potpore punom sudjelovanju žena u politici i poslovnom svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • listovača 23.09.2016.

    Kud će suzanego na oko!

  • endorfin 23.09.2016.

    http://www.dnevno.hr/planet-x/u-sjeni-malog-lovre-novi-svjetski-poredak-ovo-je-sadrzaj-dokumenta-koji-spominje-kolinda-957329 Za ovo nemate muda objaviti.

  • kohorta 23.09.2016.

    fali im konobara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare