To je to što me zanima!

Kitarović i knez Albert II na forumu pričali o zaštiti okoliša

Predsjednica je pozdravila visoke standarde koje Monako primjenjuje u području zaštite okoliša te je prenijela interes Hrvatske za prijenos stručnog znanja i najboljih praksi u području pročišćavanja voda
Vidi originalni članak

Na marginama energetskog sigurnosnog foruma „Energy Security for the Future“, na kojem sudjeluje kao glavni govornik, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s knezom Albertom II. Tijekom bilateralnog sastanka razmijenjena su mišljenja o jačanju i širenju cjelokupne suradnje u područjima od zajedničkog interesa.

- Predsjednica Grabar-Kitarović naglasila je kako Hrvatska nastavlja poduzimati mjere za daljnje unapređenje investicijskog okruženja s ciljem privlačenja stranih ulagača. Izrazila je nadu kako će se zajednički interes u područjima turizma, visokotehnološke i zelene industrije uskoro pretvoriti u uspješnu gospodarsku suradnju. Predsjednica je pozdravila visoke standarde koje Monako primjenjuje u području zaštite okoliša te je prenijela interes Hrvatske za prijenos stručnog znanja i najboljih praksi u području pročišćavanja voda. Govoreći o mediteranskoj suradnji, predsjednica Republike naglasila je kako je riječ o jednoj od najvažnijih tema za Hrvatsku, koja uključuje i napore u zaštiti Sredozemlja od daljnjeg zagađenja i prekomjernog iskorištavanja. Istaknula je kako Hrvatska i Monako dijele interes u suočavanju s izazovima u širem Sredozemlju, ali i u poticanju prilika i iskorištavanju postojećih komplementarnosti između “sjevera” i “juga” - priopćio je Ured predsjednice. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • samo-ti 31.05.2019.

    Jake koristi i od tebe i od kneza!

  • Syrian 31.05.2019.

    Jel to naša predsjednica isfurava najnoviju kolekciju inspiriranu Crnim labudom?

  • musakax 30.05.2019.

    ....koookoda

Komentiraj...
Vidi sve komentare