To je to što me zanima!

Kolinda traži istragu: Konačno huliganima treba stati na kraj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska ima najbolje i najvjernije navijače, ali i vrlo ozbiljan problem s huliganima kojima je cilj ocrniti ne samo hrvatski nogomet, nego i hrvatsku državu, kaže
Vidi originalni članak

I predsjednica Kolinda Grabar Kitarović reagirala je na kukasti križ na Poljudu.

- Najoštrije osuđujem pojavu svastike na travnjaku na sinoćnjoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije u Splitu. Hrvatska ima najbolje i najvjernije navijače, ali i vrlo ozbiljan problem s huliganima kojima je cilj ocrniti ne samo hrvatski nogomet, nego i hrvatsku državu - stoji u priopćenju Ureda predsjednice.

Dodaje se kako je 'ovime nanesena nemjerljiva šteta ugledu naših građana i naše domovine u svijetu , te tome i takvima treba konačno stati na kraj'.

- Tražim ‎žurnu istragu , odlučnu reakciju svih nadležnih institucija u cilju pronalaženja i procesuiranja počinitelja - stoji u priopćenju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 597

  • Slavonka52 15.06.2015.

    Krivac ti je pripremio rodjendansko veselje.

  • Slavonka52 15.06.2015.

    HNS se nije ogradio od Simunica zato neki hoce da vide dokle se moze ici.

  • marin.0202 15.06.2015.

    V elicamo fasizam i imamo predsjednicu koja velica to zato nam je i tako i nek nam bude, drugo nismo zaslzili .Bavimo se prosloscu a buducnos smo iz vida izgubili.Tko je pamatan otici ce iz te j..ne demokratske drzave.Povjest se u nas samo ponavlja .Mi bez arbitraze u vlastitoj drzavi ne mozemo biti vise sigurni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare