To je to što me zanima!

Kolinda u Benkovcu, Kalmeta poručio Škori: 'Malo morgen!'

Kolinda Grabar Kitarović u Benkovcu je započela je predizborni posjet Zadarskoj županiji. Na Šetalište kneza Branimira stigla je autobusom sa 15 minuta zakašnjenja te se rukovala s mještanima i fotografirala
Vidi originalni članak

U centru grada dočekali su je u nošnjama članovi nekoliko KUD-ova iz benkovačkog kraja. Zapjevali su joj "HDZ je moja stranka prva i umrijet ću, mijenjati je neću" i "predsjednice od srca vam hvala, prim'te pozdrav vukšićkih bećara".

- Ovako srdačan doček nisam očekivala, moram zahvaliti svima koji su došli, što znači da se veselimo izborima 22. prosinca i pozivam sve da izađu i da biramo kontinuitet rasta i razvoja jer to se najbolje vidi ovdje u Benkovcu koji se obnavlja europskim fondovima.

OŠTRO O ŠKORI Plenković: 'Glas za Škoru, glas je za Milanovića, a ne za HDZ'

Grabar Kitarović u Benkovac je došla u pratnji dvaju Božidara, Longina kao župana Zadarske županije i Kalmete, nekadašnjeg ministra mora, prometa i infrastrukture.

Na pitanje novinara o tome kako je predsjednički kandidat Miroslav Škoro pozvao glasače HDZ-a na izborima, Kalmeta je uzviknuo "Malo morgen!".

'OSNOVAT ĆU STRANKU' Škoro: Ja računam na glasove HDZ-a, oni računaju i na mene

- Ja pozivam sve hrvatske birače da daju glas meni, da daju glas Hrvatskoj koja zna i povratku naših mladih, zaključila je predsjednica. 

Idi na 24sata

Komentari 175

  • jami089 15.12.2019.

    Reće lopina.

  • ljubica ljubičica_1 10.12.2019.

    Koji povratak mladih.Pa viste dali pvi primer.Kada ste svoju ćer poslali vani.To znači da naši fakulteti nisu dobri.I o čemu vi govorite.Pocjeniliste naše fakultete i stim ste rekli sve!.

  • Liliana_1 09.12.2019.

    Nitko od njih nema vizije osim Kolakušića. Taj čovjek točno zna šta treba napraviti a ima i znanja. Ovi su svi šuplja priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare