To je to što me zanima!

Kolinda u Bjelovaru: Hrvatska ima sve potencijale za razvoj

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Grabar Kitarović pozvala je građane da joj se pridruže na putu za bolju i pravedniju zemlju dajući joj 11. siječnja svoj glas
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina Bjelovarčana na gradskom Korzu u petak je dočekalo HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović koja je došla u pratnji stranačkih kolega. Na početku se zahvalila svim glasačima koji su, unatoč lošem vremenu, izašli u prvom krugu na izbore.

- Hvala svima koji su mi dali glas. Kao i ostalim kandidatima prije svih gospodi Sinčiću i Kujundžiću, ali i gospodinu Josipoviću – kazala je. Navela je kako gotovo 90 posto građana Hrvatske govori kako zemlja ide u krivom smjeru, ujedno ironično podsjetivši na riječi aktualnog predsjednika Ivu Josipovića i njegov izborni slogan koji govori da je to "Pravi put". Navela je kako je Hrvatskoj potreban snažan zaokret kojim se zemlja može izvući iz krize, a za  koju je kriva nesposobna Vlada Zorana Milanovića, ali i predsjednika Ive Josipovića. 

Damir Špehar/PIXSELL

- To je isto lice devalvirane kovanice, što je gubitak za Hrvatsku – poručila je Grabar Kitarović, uz gromoglasni pljesak i povike oduševljenja brojnih simpatizera i stranačkih istomišljenika. 

Kao prioritet navela je pokretanje gotovo uništenog gospodarstva, što će rezultirati otvaranjem brojnih radnih mjesta i ujedno omogućiti i veću socijalnu osjetljivost prema najranjivijim kategorijama društva. Dotaknula se u svom obraćanju i teme mladih.  

- Prošle godine je iz Hrvatske otišlo gotovo 20.000, uglavnom mladih i obrazovanih ljudi u koje je država uložila novac kroz njihovo školovanje i obrazovanje. Oni će sada drugim zemljama biti na korist i pridonijeti njihovom razvoju i boljitku, a Hrvatska sve više stari i izumire. No unatoč svim nedaćama, Hrvatska ima sve potencijale za rast i razvoj. Ima prirodne resurse i vrijedne ljude ali joj nedostaje snažno liderstvo jer trenutnome manjka  hrabrosti, vizija i ideje – odlučno je poručila Grabar Kitarović dodajući da ona sve to nudi te da država mora posebno skrbiti o umirovljenicima, braniteljima, ženama i svim ugroženim kategorijama stanovništva. 

Damir Špehar/PIXSELL

Poručila je da je puna beskrajnog optimizma i vjere u Hrvatsku i njezin narod. Na kraju svog motivirajućeg govora pozvala je sve da joj se pridruže na putu za bolju i pravedniju zemlju dajući joj 11. siječnja svoj glas. 

Damir Špehar/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 248

  • ivič 03.01.2015.

    kad iz usta Hdz članice izđe imamo potencijal da se smrzeš jer upravo ta stranka kriva za uništavanje ekonomije,gospodarstva u Hrvatskoj!Tamo gdje i ima nešto posla oni podjele sebi a prije toga za jednog njihovog dvoje je višak!Vidječe se svremenom koje sve lažno imao svjedođbe odakle su i čiji glasaći bili!

  • jožek2 03.01.2015.

    tako je kolindice hrvatska ima sve potencijale za razvoj pa imala ih je i za vrjeme hdz-eove vlasti koja je trajala duplo više od kukurikavaca pa je nisu razvili već naprotiv unazadili i opljačkali pa kako sad odjednom ti misliš sve to popraviti a bila si član zločiunačke vlade Ive Sanadera.

  • ljubica ljubičica_1 03.01.2015.

    Da nije bilo HDZ-a i SDP-a možda i bi.Ali sa vama ne vjerujem .Isti ste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare