To je to što me zanima!

Kolinda za Novu s 12-članom obitelji, a Josipović na trgu

HDZ-ova kandidatkinja noćas će obići i branitelje u Savskoj, bolnicu, vatrogasce, a sutra i nezbrinutu djecu, dok će Ivo Josipović posjetiti samo rodilište u Petrovoj
Vidi originalni članak

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja dočekat će Novu godinu s obitelji Ane i Roberta Bošnjaka s desetero djece na zagrebačkom Kozjaku, a zatim će, pola sata iza ponoći obići branitelje koji u šatoru prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj ulici. Kolinda Grabar Kitarović zatim će obići KBC Sestara milosrdnica i Vatrogasnu postrojbu, a prvi dan Nove godine obići će i mališane u Dječjem domu u Nazorovoj.

Ivo Josipović će, pak, 2015. dočekati na središnjem zagrebačkom Trgu te obići rodilište u Petrovoj ulici. 

Idi na 24sata

Komentari 281

  • ljubica ljubičica_1 02.01.2015.

    Pa nije baš izabrala siromašnu obitelj !Kako nije otišla u Dubravu ? Tamo ima sirotinje sa brdo djece.Bolje da je bila sa svojom djecom koju je ostavila na školovanje vani.Pošto za nju naše školstvo nije dovoljno dobro za njenu djecu.Itakva osoba bi bila presednica.Moš mislit.

  • SAINT 02.01.2015.

    5 godina Josipovića priko 320000 ljudi u blokadi , gospodarstvo u rasulu, po Economistu u 2015 bit će nam još gore a vrh vlade optužen za korupciju , i to je taj Pravi put za Hrvatsku.

  • Grgurica 02.01.2015.

    mozda nisam za nju ali ima stofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare