To je to što me zanima!

"Kolinda živi s Hrvatskom i zna koji su njezini problemi"

Karamarko kaže da je Grabar-Kitarović prva kandidatkinja koja nije odgojena na ideološkim jaslama komunizma. Kaže i da je politički europski profilirana
Vidi originalni članak

Apsurdno je uopće pričati o tome da li je Kolinda Grabar-Kitarović živjela u Hrvatskoj ili ne u ovom globaliziranom svijetu kad možete doći iz Bruxellesa u Zagreb za sat i pol vremena, iz Washingtona ili New Yorka za šest ili osam sati. Apsurdno je o tome pričati kraj sredstava komunikacije, interneta itd. pričati o nekome tko je živio u Americi ili negdje pa da ne zna što se događa u Hrvatskoj. Itekako ona živi s Hrvatskom i svim hrvatskim problemima, rekao je za RTL predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i tako odgovorio na pitanje da li Grabar-Kitarović zna koji su suvremeni problemi u Hrvatskoj. 

Rekao je i da je Grabar-Kitarović prva kandidatkinja koja nije odgojena na ideološkim jaslama komunizma i socijalizma. Rekao je i da je Grabar-Kitarović politički europski profilirana te da je domoljub. 


Idi na 24sata

Komentari 237

  • ludvig989 19.06.2014.

    Pustih moralni vertikala i Hrvata. Pa 90% se vas prodalo za 1000€ ili da se odreknete državljanstva.

  • sivisokol2255 19.06.2014.

    da ona zna koji su hrvatski problemi ne bi bila ni u hdz-u ni ošla sdp-u već odabrala neki treći put

  • Rigamise_1 19.06.2014.

    Ej dragi moji ja znam što su naši problemi,a največi je da se HDZ kao izdajnici i lopovi brišu iz ove naše kratke povjesti,ako me izaberete za predsjednika ja ću se zalagati da od HDZ oznake za stranku ostane samo Z.Zajednica zujalica i studenata pćelarstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare