To je to što me zanima!

Kolindin 'dečko koji obećava' Mate Radeljić i curenje tajni

NOVI BROJ EXPRESSA: Pročitajte sve o aferi koja trese Banske dvore, a za vas smo spremili dva poklona: najbolje kulturne priloge BestBook i Artis...
Vidi originalni članak

Ima li nade za nas, kao da je zapjevao Mate Radeljić kad je načuo da je šefica Kolinda Grabar Kitarović, na blagi pritisak iz Banskih dvora, odlučila rekonstruirati svoj ured. Nema nade, Mate, stigao je odgovor i smjena je već bila gotova stvar.

Radeljić je bio Kolindin ‘“dečko koji obećava”, ali se pretvorio u tipa koji joj je zamalo oteo priliku da se kandidira u drugom krugu. Neki bi rekli tko joj je kriv. O njemu je sve znala, ali ipak priča nije baš tako jednostavna. Ključne pojedinosti i detalje o odnosima na Pantovčaku spretno analizira naš Boris Rašeta, Expressov specijalni dojavnik iz sfera visoke politike. Svakako pročitajte.

Iz posebnog kuta raščlanjujemo planove Milana Bandića za 2019. godinu. Utrka za šefa države još ga mami unatoč svemu što ga, realno govoreći, sputava. Ranjen je Miki Bandić, ali teško da će odustati od svojega nauma. Moć je najjači afrodizijak. Doznajte što sve u 2019. sprema čovjek koji najviše od svega uživa u vlasti i osjećaju moći.

U ovom broju Expressa našim dragim čitateljima poklanjamo dva kulturna priloga: BestBook i Artis. Savršeni vodiči za sve što je zaista hot u svijetu knjiga i umjetnosti općenito. Uz naše najbolje kolumniste i novinare dočekajte novu 2019. Novi broj magazina Express je na kioscima već od petka za cijenu od 14 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivica9999 28.12.2018.

    Bravo Kolinda,bravo Bandić.

  • 2 x general 28.12.2018.

    kaj hoćete da se matan miki prehladi kad ga tak slikate???? nezahvalnici jedni!!

  • Opera Ero 27.12.2018.

    Ursus zašto ti se ovo ne sviđa.Članaak je točan i aktualan.Bandić bi bio predsjednik da mu zdravlje to dozvoli.Pa očito dokazuje da vlada državom iz sjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare