To je to što me zanima!

Kolindin predsjednički tim: Već je obavila razgovore s HDZ-om

Kitarović je već obavila razgovore s predsjednicima HDZ-ovih županijskih organizacija te bi šef njezinog izbornog stožera trebao biti Ivan Anušić, osječko-baranjski župan i šef županijskog HDZ-a, piše VL
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović navodno posljednjih dana obavlja razgovore i sastavlja svoj izborni stožer za predsjedničku utrku u koju će se formalno uključiti u rujnu. Kako piše Večernji List, predsjednica je već obavila razgovore s predsjednicima HDZ-ovih županijskih organizacija te bi šef njezinog izbornog stožera trebao biti Ivan Anušić, osječko-baranjski župan i šef županijskog HDZ-a. 

Predsjednica je, kako doznaje Večernji List, razgovarala i s Damirom Jelićem, karlovačkim županom i šefom tamošnje HDZ-ove organizacije, koji bi također trebao biti uključen u njezin stožer, ali tako da bude zadužen za Karlovačku županiju.

Postoji informacija i da bi u njezinoj kampanji trebali sudjelovati i Davor Ivo Stier, Plenkovićev izazivač u stranci, te Ivan Penava, HDZ-ov gradonačelnik Vukovara kojeg je predsjednica podržala vezano uz ćirilicu u Vukovaru nakon odluke Ustavnog suda. Ivan Penava jučer je potvrdio da je razgovarao s predsjednicom i stavio joj se na raspolaganje jer je njezina pobjeda cilj HDZ-a.



 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ZG U SRCU 26.07.2019.

    Ak se taj Anušić da nagovoriti da vodi kampanju nekakvoj glumici i barbiki, sve bu rekel o sebi!

  • 26.07.2019.

    Hrpa ljudi prica da je funkcija predsjednika nepotrebna, okej, onda bolje zelim vidit Kolindu kao predsjednicu koja nas promovira po svijetu i ima odlicne odnose sa svima nego nekog poput ostatka kandidata.. osim toga sa novom ekipom iza sebe, nekim novim i svjezim imenima poput g.Anusica, vjerujem da ce novi mandat biti jos bolji nego prethodni

  • 26.07.2019.

    Ako HDZ imenuje Ivana za voditelja kampanje, predsjednica ima puno vece sanse nego bilo koji drugi kandidat. Ako imas dobar tim i pravog vođu onda su mnoga vrata otvorena. Anusic je dokazani operativac, osim toga je i strucna osoba koja je u svojoj politickoj karijeri nizala i nize samo dobre rezultate koji imaju za cilj bolji zivot u nasoj slavoniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare