To je to što me zanima!

Nema dužih čekanja: Promet je gust, na Lučkom kolona 1 km

Kako javlja Hrvatski auto-klub (HAK), promet je gust na večini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebno na magistrali, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Krčkom mostu i graničnim prijelazima
Vidi originalni članak

Zbog razlivenog ulja na sjevernom kolniku Jadranske magistrale (DC8) u Splitu, između Smokovića i Put Lovrinca, u dužini od 400 metara, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine, a iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) ističu i kako je promet vrlo gust na većini cesta u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu te na pojedinim graničnim prijelazima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na nekim se dionicama autocesta vozi usporeno i u koloni, uz povremene kraće zastoje, osobito u blizini odmorišta i čvorova.

GUŽVE PREMA JADRANU 'Udarni vikend': Na Bajakovu se na prijelaz čeka čak 5 sati!

Vozače iz HAK-a pozivaju na strpljenje te podsjećaju da prilagode brzinu i način vožnje trenutačnim uvjetima i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče mali je zastoj na izlazu s autoceste na Lukom, kolona je duga oko 1 kilometar. Kod naplatne postaje Demerje nema dužih čeganja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Proletarac 12.08.2018.

    Po osječaju na avtocesti Gorenjskoj u julu puno manje turista na putu za HR u odnosu na lani, sad august nešto bolje...

  • maratonac12 12.08.2018.

    nigdi nikog na mostu pa koga vi hebete

Komentiraj...
Vidi sve komentare