To je to što me zanima!

Kolumbija: Silovao kćer 25 godina i rodila mu 8 djece

Uhićeni Arcebio Alvarez (58) izjavio je na sudu kako je nedužan rekavši da žena koja ga optužuje nije njegova biološka kći te da je pristala na vezu
Vidi originalni članak

Policija je u subotu uhitila Kolumbijca optuženog da je seksualno zlostavljao svoju kćer od njezina djetinstva te da je s njom imao osmero djece. Uhićeni Arcebio Alvarez (58) izjavio je na sudu kako je nedužan rekavši da žena koja ga optužuje nije njegova biološka kći. Alvarez je zadržan u pritvoru dok su djeca, tri dječaka i pet djevojčica, stavljena pod zaštitu države. Prebacili su ga u zatvor kojeg čuva vojska kako bi se spriječilo da do njega eventualno dođe bijesna gomila. Alvarez je uhićen nakon što je Alba Nidia Alvarez (35), koja tvrdi da je njegova biološka kći, prijavila policiji kako je zlostavljana od svoje desete godine. Alba Nidia iz grada Mariquita koji se nalazi u središnjem dijelu Kolumbije, rekla je kako ju je jedan evangelički pastor nagovorio da izađe u javnost sa svojim slučajem. Optuženi je sucu u pokrajini Tolima ispričao drugu priču.
- Ja sam je usvojio. Suglasili smo se da ćemo imati romantičan odnos jer smo doista voljeli jedno drugo. Ali ona nije moje dijete - tvrdi Alvarez. Alba Nidie ostala je bez majke s pet godina i o njoj je skrbio Alvarezu kojega lokalni tisak već naziva "čudovište iz Mariquite". Osmero djece ima od jedne do 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • trešnja 30.03.2009.

    I opet jedan izopačeni zbog seksa!

  • 29.03.2009.

    Pa jel to istrazujete ili vijesti stizu sasvim slucajno.\"Brze-vise-jace\" se odnosi na olimpijske igre, a ne tko ce brutalnije napastovat vlastitu kcerku. Od vasih clanaka i ovih monstruma, trpi i zeludac mnogih citatelja.

  • miroljubiv 29.03.2009.

    pustimo nek se druge zemlje pozabave sa svojim slučajevima.koliko znam Brajša nije odgovarala za skrivanje dnevnika pedofila,sve je lijepo zataškano,sjetite me koji je od svećenika odležao kod nas i odguglao kaznu do kraja.mediji nas hrane smećem.možda bi trebalo uopće ne komentirat ovakve gadosti.ljudi pa 25 godina je jako puno,žene pedofila su još gorje.ne bi li vi da ste majka otišli na kraj svijeta da spasite svoje dijete? Kad bi naša crkva i država priznale koliko imaju takvih među njima,razmislili bi jače kome dajete svoj glas u 5 mj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare