To je to što me zanima!

'Na sastanku s Komadinom nije bilo riječi o meni već o SDP-u'

Zlatko Komadina i Ranko Ostojić će u utorak ili srijedu održati sastanak s predsjednikom stranke Davorom Bernardićem na kojem će ga pokušati nagovoriti da odstupi i to do početka zasjedanja Sabora 19. rujna
Vidi originalni članak

Zlatko Komadina ponudio je Biljani Borzan da preuzme vođenje SDP-a, piše Nacional u novom broju.

Susret, kako piše tjednik, održan je u srijedu, 5. rujna, u jutarnjim satima u Zagrebu i njime se najavljuje preokret i konačni rasplet krize u SDP-u. Popularna europarlamentarka iz Osijeka još se koleba treba li prihvatiti vođenje SDP-a.

POTONUĆE STRANKE Ostojić: Bernardiću, povuci se, situacija u SDP-u je neodrživa

Europarlamentarka Biljana Borzan (SDP) potvrdila je kako je bila na sastanku sa Zlatkom Komadinom u jednom od zagrebačkih restorana, ali je opovrgnula da joj je potpredsjednik stranke ponudio da preuzme SDP

- Nismo niti u jednom trenutku razgovarali o meni nego o mogućim scenarijima i budućnosti stranke - kazala je. 
Borzan kaže da ne razmišlja o preuzimanju stranke. 

- To bi u ovom trenutku bilo oštrenje ražnja dok je zec u šumi - rekla je. 

Tvrdnje da je Borzan nudio preuzimanje stranke demantirao je i Komadina na Facebooku. 

- Ako želite saznati što nisam rekao Biljani Borzan, pročitajte novi Nacional. Ako vas zanima istina, nemojte to čitati - napisao je potpredsjednik SDP-a. 

'KATASTROFALNO VODI STRANKU' Grbin: Nakon Bernardića dolazi Komadina, tu nema rasprave

U tijeku je krupna zajednička operacija u kojoj posljednji politički sponzori aktualnog šefa glavne oporbene stranke s njegovim protivnicima intenzivno organiziraju njegovu smjenu s vrha SDP-a. Mediji su prethodno pisali kako će u utorak ili srijedu biti održan sastanak Zlatka Komadine i Ranka Ostojića s predsjednikom stranke Davorom Bernardićem.

Na tom sastanku, prema pisanju, oni će ga pokušati nagovoriti da odstupi sa čelnog mjesta stranke i to do početka zasjedanja Sabora 19. rujna.

JESEN STIŽE, ON PADA Obala je sve dalje: Beri više ni Copperfield ne može pomoći

Zašto bi Bernardić na to pristao, odnosno što bi mu bilo ponuđeno zauzvrat nije poznato, ali izvori lista tvrde da se 'problem mora ukloniti' do sljedeće sjednice Predsjedništva SDP-a. U protivnom, Bernardić bi se na tom tijelu mogao suočiti sa zahtjevom da ode, pa mu je ovaj tjedan možda i posljednji za častan uzmak.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • škver 11.09.2018.

    Buduća predsjednica .

  • Idemo prema boljem 11.09.2018.

    Ma ne, ona ne laže, samo je bila na kavici. I pričala o SDP-u. A o čemu može pričati nego o smjeni Bernardića. SDP-ovce već mjesec dana ništa drugo ne interesira.

  • cobi 11.09.2018.

    Sogorica je merak.Za .......!

Komentiraj...
Vidi sve komentare