To je to što me zanima!

Komadina je pozvao SDP-ovce: 'Glasujte za kolegu Bernardića'

Komadina je preko Facebooka Bernardića opisao kao mladog, obrazovanog i energičnog političara, koji ima "prijeko potrebno stranačko i političko iskustvo"
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina pozvao je u srijedu članove stranke da na predstojećim izborima za predsjednika SDP-a svoj glas daju potpredsjedniku stranke i čelniku zagrebačke stranačke organizacije Davoru Bernardiću.

- Pozivam sve kolegice i kolege koji su na prošlim unutarstranačkim izborima glasali za mene, a i one koji tada nisu, ili nisu izašli na izbore, da na ovim izborima svoj glas daju kolegi Davoru Bernardiću - poručio je Komadina sa svoga Facebook profila.

Bernardića je opisao kao mladog, obrazovanog i energičnog političara, koji ima "prijeko potrebno stranačko i političko iskustvo".

- U posljednja dva mandata je potpredsjednik SDP-a i predsjednik naše najveće organizacije SDP Zagreb. Zalagao se, zajedno sa mnom i mnogim našim kolegicama i kolegama, za demokratizaciju i decentralizaciju. SDP-u su potrebne programske i organizacijske promjene! Svi smo mi SDP - istaknuo je.

Komadina je na prošlim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a u travnju ove godine izgubio od Zorana Milanovića, koji je nedavno najavio da se, zbog izbornog poraza na parlamentarnim izborima, neće ponovno kandidirati za čelno mjesto u SDP-u.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • herewegoagain 28.09.2016.

    Ako ti je stalo do mladih, odi više! Ustupi mjesto nekom mla.đem.... i ljepšem. Pozeru nijedan!

  • Colonelo91 28.09.2016.

    Za ovog komadinu nikada nisam siguran jel živ ili ne daj Bože mrtav. Tako nezdravo djeluju i leševi po bolničkim prosekturama.

  • nikluk20 28.09.2016.

    ovaj opet odustao?.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare