To je to što me zanima!

Komadina o SDP-u: Oni koji se bave destrukcijom nisu rješenje problema

Rekao sam im da se uhvate posla, jer toliko energije i pljuvanja koliko je upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci nije već odavno bilo usmjereno u borbi za ideje socijaldemokracije, dodao je
Vidi originalni članak

 Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je u četvrtak kako oni koji se u SDP-u bave destrukcijom nisu rješenje problema, te da je sramotno koliko je energije upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci.

"Ne krijem da u SDP-u ima problema, ali oni koji se bave destrukcijom nisu rješenje tih problema", rekao je Komadina odgovarajući na novinarsko pitanje o izjavi SDP-ova Peđe Grbina da predsjednik SDP-a Davor Bernardić mora otići. 

Rekao sam im da se uhvate posla, jer toliko energije i pljuvanja koliko je upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci nije već odavno bilo usmjereno u borbi za ideje socijaldemokracije ili obračun s političkim protivnicima. Sram ih može biti, poručio je Komadina uoči sjednice Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

Na upit o incijativi Željke Markić, po kojoj se manjinski zastupnici ne bi trebali birati u Sabor na posebnim listama, Komadina je odgovorio: "Jao manjinama ako ih desnica brani i rješava njihova pitanja".

Probleme manjina mora rješavati većina jer manjina sama po sebi ne može riješiti pitanje svojih prava, a ne smije se raditi ništa što degradira do sada stečena prava.

Desničarenje najnižeg tipa

"Te incijative da se manjinski zastupnici izbace iz Sabora zapravo su desničaranje najnižega tipa. Treba razgovarati o eventualnoj promjeni Ustava, o izbornom zakonodavstvu, ali najmanje to trebaju raditi realno marginalni pojedinci s desnog spektra", kaže Komadina.

Primorsko-goranska Županijska skupština raspravlja o izvještajima od o izvršenju županijskog proračuna, o radu župana, prijedlozima odluka o izboru članova radnih tijela Županijske skupštine i dr.

Komentirajući najavu HDZ-a da neće podržati županov izvještaj radi "nepotizma i zapošljavanja svojih ljudi", Komadina je rekao kako to od HDZ-a nije ništa novo, nikada nisu podržali njegov izvještaj, pa ne moraju ni sada.

"Neka HDZ počisti pred svojim pragom, oni će nekome držati lekcije o nepotizmu i zapošljavanju... Pogledajte državna poduzeća, inflaciju državnih tajnika, pomoćnika, ministara, raznih agencija, državna uprava je nabujala“, rekao je Komadina.

"Ja se nepotizmom ne bavim, a u svakom žitu ima kukolja, ako ga nađemo, mi ćemo ga istrijebiti", poručio je Komadina.

Dinko Beaković iz HDZ-a izjavio je uoči sjednice da je župan Komadina dozvolio velike razmjere nepotizma u županiji, a vlada posve autokratski, pogotovo u županijskim ustanovama gdje njegovi bliski suradnici zapošljavaju djecu i druge.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Bezobraznik 22.09.2017.

    Dapače - svi oni koji rade na destrukciji partije upravo i jesu rješenje!

  • Yassa 21.09.2017.

    zbilja ja sam mislio da je ovaj Komadina normalan , gle ono on bez kičme i stava ,sve je ovo putokaz da nam bolje ne može niti biti

  • Leonards_1 21.09.2017.

    Komadina nit smrdi nit miriše , gura druge u vatru a sam ostaje po strani , tako vam je kako vam je ,jer ste takvi kakvi jeste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare