Obavijesti

News

Komentari 18

Komadina o SDP-u: Oni koji se bave destrukcijom nisu rješenje problema

Komadina o SDP-u: Oni koji se bave destrukcijom nisu rješenje problema
1

Rekao sam im da se uhvate posla, jer toliko energije i pljuvanja koliko je upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci nije već odavno bilo usmjereno u borbi za ideje socijaldemokracije, dodao je

VIDEO

 Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je u četvrtak kako oni koji se u SDP-u bave destrukcijom nisu rješenje problema, te da je sramotno koliko je energije upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci.

"Ne krijem da u SDP-u ima problema, ali oni koji se bave destrukcijom nisu rješenje tih problema", rekao je Komadina odgovarajući na novinarsko pitanje o izjavi SDP-ova Peđe Grbina da predsjednik SDP-a Davor Bernardić mora otići. 

Rekao sam im da se uhvate posla, jer toliko energije i pljuvanja koliko je upotrijebljeno za obračun s kolegama u stranci nije već odavno bilo usmjereno u borbi za ideje socijaldemokracije ili obračun s političkim protivnicima. Sram ih može biti, poručio je Komadina uoči sjednice Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

Na upit o incijativi Željke Markić, po kojoj se manjinski zastupnici ne bi trebali birati u Sabor na posebnim listama, Komadina je odgovorio: "Jao manjinama ako ih desnica brani i rješava njihova pitanja".

Probleme manjina mora rješavati većina jer manjina sama po sebi ne može riješiti pitanje svojih prava, a ne smije se raditi ništa što degradira do sada stečena prava.

Desničarenje najnižeg tipa

"Te incijative da se manjinski zastupnici izbace iz Sabora zapravo su desničaranje najnižega tipa. Treba razgovarati o eventualnoj promjeni Ustava, o izbornom zakonodavstvu, ali najmanje to trebaju raditi realno marginalni pojedinci s desnog spektra", kaže Komadina.

Primorsko-goranska Županijska skupština raspravlja o izvještajima od o izvršenju županijskog proračuna, o radu župana, prijedlozima odluka o izboru članova radnih tijela Županijske skupštine i dr.

Komentirajući najavu HDZ-a da neće podržati županov izvještaj radi "nepotizma i zapošljavanja svojih ljudi", Komadina je rekao kako to od HDZ-a nije ništa novo, nikada nisu podržali njegov izvještaj, pa ne moraju ni sada.

"Neka HDZ počisti pred svojim pragom, oni će nekome držati lekcije o nepotizmu i zapošljavanju... Pogledajte državna poduzeća, inflaciju državnih tajnika, pomoćnika, ministara, raznih agencija, državna uprava je nabujala“, rekao je Komadina.

"Ja se nepotizmom ne bavim, a u svakom žitu ima kukolja, ako ga nađemo, mi ćemo ga istrijebiti", poručio je Komadina.

Dinko Beaković iz HDZ-a izjavio je uoči sjednice da je župan Komadina dozvolio velike razmjere nepotizma u županiji, a vlada posve autokratski, pogotovo u županijskim ustanovama gdje njegovi bliski suradnici zapošljavaju djecu i druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa