To je to što me zanima!

Komadina: Isključenje kolega mirisalo bi baš na revanšizam

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zlatko Komadina na ekspresnoj presici nije rekao ništa novo. Iako je u više navrata spominjao predsjednika stranke, ni jednom ga nije oslovio imenom i prezimenom
Vidi originalni članak

Najglasniji riječki SDP-ovac Zlatko Komadina je u županijskim prostorijama SDP-a sazvao konferenciju kako bi pojasnio što se događalo na Glavnom odboru u subotu zbog, kako je rekao, silnih špekulacija koje su izašle u medijima. Međutim, nije rekao ništa novo. Iako je u više navrata spominjao predsjednika stranke , ni jednom ga nije oslovio imenom i prezimenom.

Rekao je kako je sjednica Glavnog odbora u početku imala samo jednu točku , a to je osvrt na izbore za EU parlament. Zaključili su, kaže, kako su rezultati upozorenje SDP-u . Dodao je kako je rasprava bila široka i mučna , ali u konačnici konstruktivna .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje kako će se postaviti riječki SDP i hoće li tražiti isključenje Milanovića , rekao je da o tome odlučuju članovi, a da on na tome neće inzistirati . Ipak, u svom govoru dao je naslutiti da i dalje ostaje pri tome da je spreman preuzeti vodeću fotelju SDP-a . Rekao je kako će se sada raditi na jednom boljem SDP-u.

- Zalažem se za bolji SDP. SDP tolerancije, a ne eliminacije. To nije stranka za ambiciozne i frustrirane , to je stranka za socijaldemokrate, a ne liberalne tehnokrate - rekao je Komadina. Na pitanje tko je "liberalni tehnokrat", rekao je "sve vam je valjda jasno".

Komadina je zaključio kako su informacije sa sjednice Glavnog odbora curile od strane članova GO, ali i onih koji nisu članovi . Na pitanje tko je bio na sjednici,a da nije član rekao je - "na primjer glasnogovornik Vlade Nikola Jelić ".

Što se tiče prijevremenih izbora bio je kratak i kazao je kako je on strpljiv.

- Revanšizam nije dobrodošao , a isključenje kolega popust Ostojića, Mrsića ili Bernardića upravo bi na to mirisalo, a pogotovo bi to bilo ako dođe do sankcija prema Rijeci i Zagrebu - rekao je Komadina, koji na neki način upozorava Milanovića što mu ne bi bilo pametno.

Zaključio je kako ga je najviše pogodila grobna tišina nakon objave rezultata , kao i činjenica da nitko od 97 članova Odbora koji su bili na sjednici nije bio suzdržan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na novinarsko pitanje čiju podršku očekuje u svojoj kandidaturi u stranci, odgovorio je:

- Očekujem podršku onih iz kojih sam iznikao, tj. članica i članova SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • jozabroz 10.06.2014.

    ma daj.. a meni na skampe na hvaru,, naravno "muktesina"..))))))

  • jabu 10.06.2014.

    Miki, nisu te danas baš medijski popratili u večoj minutaži...zar je završio medijski bal...eto Komadinetino, sad će početi unutarstranačko suočavanje sa posljedicama tvojih javnih istupa posljednjih dana. I to u potpunosti zasluženo!!!! Go Zoki!!!

  • be yourself 10.06.2014.

    Boli Milanovića klinac za vas, sprema se čovjek u Brazil a vi pričajte gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare