To je to što me zanima!

Komadina rukometašicama: Vi ste ponos Hrvatske i županije

Katarina Ježić iz Novog Vinodolskog i Dejana Milosavljević dočekane su pljeskom novinara i uzvanika, a pljeskom je pozdravljeno i video uključivanje Ćamile Mićijević koja je igrala u RK Zamet
Vidi originalni članak

Drage djevojke vi ste ponos Hrvatske i Primorsko-goranske županije, igrale ste sjajno, ostavile srca na terenu i donijele Hrvatskoj ovu veliku medalju, čestitao je župan Župan Zlatko Komadina rukometašicama Katarini Ježić i Dejani Milosavljević na osvojenoj bronci ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Danskoj, na kojem su povijesni uspjeh.

 Članice ženske rukometne reprezentacije PG župan svečano je primio u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.

NAŠE KRALJICE ŠOKA Kakav nos: Krune smo pravile od hotelskih ukrasa dan prije utakmice. Imale smo osjećaj!

Kapetanica ekipe Katarina Ježić iz Novog Vinodolskog i Dejana Milosavljević, koja je rukometnu karijeru započela u riječkim klubovima, dočekane su pljeskom novinara i uzvanika, a pljeskom je pozdravljeno i video uključivanje Ćamile Mićijević iz Mostara koja je punih pet godina igrala u RK Zamet. 

Četvorki zlatne rukometne generacije djevojaka koje su vezane uz našu Županiju nije se nažalost mogla pridružiti Rabljanka Ana Debelić jer je već otputovala u Rusiju. I Katarina i Dejana osvrnule su se na prvenstvo i ostvareni rezultat koji ih još uvijek drži pod adrenalinom.

MOSTARSKA KRALJICA Ćamilin tata Mujo: BiH? Ma ona nije ničija, samo svoja! Bilo je i teško, rekao sam da odustane...

Istaknule su veliku ulogu izbornika Nenada Šoštarića te energiju i zajedništvo koje ih je nosilo tijekom cijelog prvenstva. Župan Komadina uručio im je prigodne poklone te im se zahvalio što su donijele puno radosti u ova turobna vremena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare