To je to što me zanima!

Vitez: 'Nakon svega što su mu napakirali, on je odabrao smrt'

U Zagrebu je zbog komemoracije na snazi bila posebna regulacija prometa, a za sve posjetitelje ZET je osigurao besplatne autobuse od Zagrebačkog velesajma...
Vidi originalni članak

U KD Vatroslav Lisinski održana je je komemoracija za generala Slobodana Praljka koji je, nakon što ga je Haag 29. studenog osudio zbog ratnih zločina, počinio samoubojstvo u sudnici. 

U dvorani se okupilo oko 2500 ljudi dok je još dvjestotinjak zainteresiranih događaj pratilo ispred Lisinskog, putem videozidova. 

U Zagrebu je zbog komemoracije na snazi bila posebna regulacija prometa, a za sve posjetitelje ZET je osigurao besplatne autobuse od Zagrebačkog velesajma.  

U 15 sati počela je Sveta misa za Praljka u crkvi na Jarunu.

Idi na 24sata

Komentari 698

  • Neculai 13.12.2017.

    Ja ne znam kako hrvati mogu zivjeti sami sa sobom.Pa da ja "zivim" ko oni ja bi se odmah ubio bez razmisljanja.Takav narod ne smije nitko nikad vise imati.Hrvati,uzmite si neki kalibar i odma nas normalne postedite muke sa vama.

  • fredaster 12.12.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • ljubica ljubičica_1 12.12.2017.

    Niko nikom nije pakira.Već to su bile činenjice .Tili mi ili ne.Vrime je da se čovjek ostavi na miru .Život ide dalje .On je dobro osigura svoju obitelj.A što je sa onim braniteljima koji su počinili suicid zbog nemaštine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare