To je to što me zanima!

Komisija objavljuje jesenske gospodarske prognoze za EU

U zadnjim prognozama u svibnju, Europska komisija je za Hrvatsku predvidjela pad BDP-a, a ni u ovim jesenskim prognozama ne očekuju se pozitivni pomaci
Vidi originalni članak

Europska komisija objavit će jesenske ekonomske prognoze za sve zemlje članice Europske unije, uključujući i za Hrvatsku, javlja HRT

U zadnjim prognozama u svibnju, Komisija je predvidjela za Hrvatsku pad BDP-a, a ni u ovim jesenskim ne očekuju se pozitivni pomaci.

Milanović: Svi imaju svoje prognoze, to je jedan kolaž očekivanja

Premijer Zoran Milanović u ponedjeljak  je govorio o hrvatskim očekivanjima. Istaknuo je kako 'mi imamo svoje brojke koje su malo bolje nego ranije'. 

- U sljedećoj godini će biti bolje. Prognoze imaju i Svjetska banka i Međunarodni monetarni fond i Hrvatska narodna banka. To je jedan kolaž očekivanja, a očekivanja u cijeloj Europi u ovom trenutku nisu onakva kakva bih ja htio da jesu - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lud-noramalan-zbunjen 04.11.2014.

    Najgori u Evropi,vi u medijima koji štitite i lažete u ime ove ne sposobne vlade, imate svoju moralnu dužnost da se počemete ponašati etički i dati svojim čitateljima istinu!

  • zeljkopž 04.11.2014.

    Objavili su rezultate. Ima na drugim medijima. Hrvatska je NAJLOŠIJA zemlja u EU!!! Slijedeće godine će bit još gore! Zna se SDrP!

  • svejedobro 04.11.2014.

    Ma prognoze nam ni ne treba i ćorava baba vidi da je sva ošlo k vragu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare