To je to što me zanima!

Komšićev prijatelj 'pao' dok je ispred škole 'dilao' marihuanu

Vice Palić (24) javnosti je postao poznat nakon nepravomoćne presude Davidu Komšiću za ubojstvo Kristine Krupljan. Tad je dobacivao majci ubijene pa ga je napao Kristinin stric
Vidi originalni članak

Vice Palić (24) završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana. Sutkinja istrage Županjskog suda u Zagrebu poslala ga je u Remetinec kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo. Policija ga sumnjiči da je u subotu oko 20 sati u blizini dviju škola u zagrebačkoj Dubravi maloljetniku prodao manju količinu marihuane

Vice Palić od ranije je evidentiran u policiji, a javnosti je postao poznat nakon nepravomoćne presude Davidu Komšiću kad ga je napao stric ubijene Kristine Krupljan.

Palić je 9. travnja bio na  Županijskom sudu zbog nasilja u obitelji, odnosno tučnjave s ocem Nikolom. Iz zgrade na Zrinjevcu izašao je oko 11.30 sati, a nakon objave nepravomoćne presude s prijateljem se na biciklima vozio oko suda. U trenutku dok je Vesna Krupljan, majka brutalno ubijene Kristine Krupljan, komentirala nepravomoćnu presudu sa strane je dobacivao 'trebali ste o tome ranije govoriti'.

U jednom trenutku otac ubijene djevojke Dalibor Krupljan i njegov brat potrčali su za njim. Dostigli su ga kod zgrade Ministarstva vanjskih poslova gdje je stric ubijene izgubio živce i nasrnuo na mladića te su poletjele šake. Sukob je prekinuo policajac koji je uspio uzeti Palićeve dokumente, ali mladići su uspjeli pobjeći na biciklima.

Zbog tog incidenta policija ga je policija je prijavila za remećenje javnog reda i mira, odnosno za naročito drsko ponašanje.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • yo.o. 20.11.2018.

    Kokosar

  • sol 22.08.2018.

    Da je bio obraden VOPom kd suda ne bi, cuo sam za pjesmu iz dobrih kazu dana, ( cetiri staze, frajeri gaze, ne znaju kojom ce poc, kojom god podu u petrinjsku dodu, tamo ih ceka masaza)kaz jako bilo ucinkovito!

  • novoselo 22.08.2018.

    Nista novo ,zakon jaceg jos uvijek vlada na Balkanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare