To je to što me zanima!

Konačna runda pregovora? ZERP i dalje vruć krumpir

Pregovori su počeli 3. prosinca i razgovara se o ukupno 13 poglavlja. O tzv. nacionalnim pitanjima razgovarat će osobno Sanader, Friščić i Adlešić
Vidi originalni članak

Friščić je u utorak kazao da će koalicijski sporazum imati stotinjak stranica te da će biti predstavljen javnosti. Dodao je također da koalicija nije spremna odustati od primjene ZERP-a.
Na upit o kompromisu u primjeni Zaštićenog pojasa, Friščić je odgovorio da bi bilo kakav odgovor na to bio odgovor bez uključivanja struke i bez promišljanja što zapravo netko zahtijeva.
- Ako je problem naših susjeda Slovenaca u tome da smatraju da ne treba primijeniti zbog karata koje određuju granice ZERP-a prema Sloveniji, onda smo mi suglasni da se pregovara - kazao je šef HSS-a. Također, opovrgnuo je sukob Agrokora i HSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • entoni 12.12.2007.

    To netko zove pregovorima s kime bravo opet Hacker-ri !

  • zeljko_ri 12.12.2007.

    Da,to je vrlo zanimljivo.Sam Friščić u kampanji kaže kako je bliži SDP-u a ide razgovarati sa HDZ-om.A te isprike kako će on prvo razgovarati sa relativnim pobjednikom apsolutno ne drže vodu,jer i SDP može sastaviti većinu,tako da je relativno pobjednik stvarno samo relativno.Druga bi stvar bila da SDP nema nikakve šanse da sastavi Vladu

  • PEPY111 12.12.2007.

    PA ŠTA TI HSS-HSLS UOPČE RADE U PREGOVORIMA S HDZ-OM??PA ONI SU JASNO JOŠ PRIJE IZBORA REKLI DA JE NJIHOV PROGRAM IDENTIČAN SDP-OVOM..A NJIMA JE KAO VAŽAN SAMO PROGRAM A NE FOTELJE..PA ONDA NEZNAM TKO JE TU LUD?OČITO DA IM JE TAD BIO JEZIK BRŽI OD PAMETI!A I NEZNAM TKO UOPČE OSIM ROMA I UMIROVLJENIKA UOPČE ŽELI KOALIRATI S HDZ-OM?AKO SU TAKO SPOSOBNI PILITIČARI ZAŠTO S NJIMA NEĆE KOALIRATI OSTALE STRANKE POPUT SDP.HNS,IDS,HSP...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare