To je to što me zanima!

Končar najavio otkaze za 1.000 do 1.500 radnika ''3. maja''?

Končar je pojasnio kako je stanje vrlo teško na svjetskom tržištu te da na vidiku nema novih poslova. Dio sindikalaca uvjeren je kako namjerava otpustiti radnike
Vidi originalni članak

Danko Končar je na sastanku sa sindikatima brodogradilišta ''3. maj'' rekao kako je prema trenutačnom stanju zaposlenosti u brodogradilištu 1.000 do 1.500 radnika višak, piše Novi list. Končar je pojasnio kako je stanje vrlo teško na svjetskom tržištu te da na vidiku nema novih poslova. Dio sindikalaca Končareve proračune shvatio je kao generalne dok je drugi dio uvjeren kako je time zapravo najavio otkaze. S njime se susreo i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. 

- Danko Končar dao je naslutiti kako ozbiljno razmišlja o restrukturiranju i svojim ulaganjima u brodogradnju, prvenstveno u ''3. maj'' - rekao je gradonačelnik nakon susreta.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mile kuk 12.03.2012.

    Postoji jedan problem,čovjek ne ulaže ništa,pa se stvarno treba pitati zašto mu se to daje.Sposobnost je diskutabilna,Cetinski su jači.Gospodin će sada malo u dogovoru sa prijateljem Radom Šerbeđijom graditi vilu za Angelinu i Breda...

  • baracuda 12.03.2012.

    E pa šta! Mi smo sad u EU,bit će posla za svakoga ,a i vani jedva čekaju nas Hrvate da dođemo jer oni imaju viška radnih mjesta ,a nemaju fakultetski obrazovane mlade ljude kakvi se samo u Hrvatskoj mogu naći!A i radnike ovakve nemaju snažne,mlade i sposobne! A ha,ha,ha!!!

  • fridan 12.03.2012.

    Kupi i Sabor ka Boga te molim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare