To je to što me zanima!

Koncerti, fešte, šopinzi u Trstu: Divno prijateljstvo Žalac i Rimac

U trećem proširenju istrage u slučaju Vjetroelektrane Uskok je na listu osumnjičenih, uz šefove HERA-e i HOPS-a te pomoćnika ministra, dodao bivšu ministricu Gabrijelu Žalac. Poruke otkrivaju svašta
Vidi originalni članak

Josipa Rimac i Gabrijela Žalac, bivša državna tajnica i bivša ministrica u Plenkovićevoj vladi, dok su bile na vlasti, bile su najbolje prijateljice. Visokopozicionirane HDZ-ovke, doznajemo iz stranačkih krugova, družile su se svakodnevno. Čak su se i njihove obitelji družile. Proslave rođendana u mondenim zagrebačkim restoranima, koncerti klapa, modne revije i popodnevna druženja u centru grada bili su sastavnica života Josipe Rimac u Zagrebu. S Gabrijelom Žalac, koja je u jednom trenutku bila Plenkovićeva miljenica, kliknula je na prvu. On ju je izvukao iz Slavonije i ponudio joj ministarsku funkciju. Dolaskom u Zagreb počinje intenzivnije prijateljstvo s Rimac. Ručkovi, večere, ali i šopinzi u outletu blizu Trsta, bili su sve češći. 
- Gabrijela je bila uključena i u obitelj Rimac, s četiri Josipine sestre znala je izaći na koncerte, zafeštati - rekao nam je svojedobno sugovornik. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 312

  • maja2020 03.05.2021.

    Diktator.. nadam secda mu se kosti u grobu okrecu

  • maja2020 03.05.2021.

    Do kada narode? Do kada?

  • Prcaprvi 03.05.2021.

    Mi Hrvati najviše cijenimo lopove, svake četiri godine glasamo za njih i onda se čudim ko picek glisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare