To je to što me zanima!

Kondomima i bombonima gađao lopova sa sjekirom

Bezobzirni pljačkaš sa sjekirom u ruci upao je u benzinsku postaju u Buzinu. Sjekirom je mahao prema radniku. Zaposlenici su ga počeli gađati
Vidi originalni članak

Svjetlucanje oštrice sjekire prekinulo je u ponedjeljak mirnu radnu večer B. V. (54) i T. F. (39), dvojice zaposlenika benzinske postaje Novak benz u Ulici Bani u Buzinu. Pljačkaš je oko 22.30 sati uletio u crpku i počeo mahati sjekirom prema starijem radniku. Nadzorna kamera sve je snimila. Radnici su se uplašili i gađali su pljačkaša svime što im se našlo pod rukom. Pomahnitalog lopova zasuli su raznoraznim slatkišima, bonbonima, kaugumama i drugim sitnicama. Ali on nije odustajao. Sjekirom je svom snagom udario po stalku sa slatkišima, a zatim krenuo za uplašenim radnicima. Ipak, mlađi radnik zgrabio je stolicu na kojoj je sjedio i krenuo u “protunapad”. To je preplašilo razbojnika pa je pobjegao bez plijena. Policija je ubrzo došla i napravila očevid. Na benzinskoj crpki rekli su nam kako su imali već pljački, ali nijednu poput ove. Policija je izuzela snimku nadzornih kamera i traže pomahnitalog pljačkaša.

NAPAD KRAĆI OD MINUTE
Pljačkaš je ušao i zamahnuo sjekirom. Radnici ga instinktivno gađaju slatkišima. Pljačkaš udara sjekirom u pult sa slatkišima. Nastavlja mahati sjekirom prema radnicima. Radnik zamahuje stolicom i tjera pljačkaša.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lux_reds1892 28.09.2010.

    konjina hahahahahahahahah još se smijem careeee!!!!!!!! DUH SA SJEKIROM!!!

  • konjina 28.09.2010.

    pa to je duh sa sjekirom tako mi manitua

  • Montgomery 28.09.2010.

    Ovi glupani su radi tri soma kuna mjesecno mogli nahebat , samo da je bil neki veci idiot sa sjekirom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare