To je to što me zanima!

Konj glumio pastira u Županji: Izveo je stado ovaca na cestu i radio kaos, policija ih zaustavila

Nestašne životinje pobjegle su od vlasnika u zoru. Konj je predvodio svoje male prijatelje kroz centar Županje i uplašen nasrtao na vozila. Morala je intervenirati policija
Vidi originalni članak

Konj i nekoliko ovaca pobjegli su u četvrtak rano ujutro vlasniku i otišli u šetnju Strossmayerovom ulicom u Županji, potvrdili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

Konj je vodio ovce nasred ceste nekoliko kilometara kroz grad. 

POGLEDAJTE VIDEO: Konj vodi svoje ovčice u šetnju Županjom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nasrtao je na automobile, vjerojatno se bojao njihovih svjetala. Pozvao sam policiju koja ih je zaustavila - ispričao nam je čitatelj. 

Na cesti je zbog ove životinjske družine nastala i ogromna gužva. Vozači su iznenađeno gledali i odlučili se pomaknuti uz rub ceste kako bi konj i ovce mogli proći i kako ih ne bi uplašili. 

Policija je došla, prepriječila im put i zaustavila odbjeglu družinu. Upalili su rotirke, a kad su primirili životinje pričekali su vlasnika da dođe po njih i odvede ih natrag na posjed.  

U policiji kažu kako su protiv vlasnika (50) iz Županje podnijeli obavezni prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira te neopreznog držanja životinja na javnom mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • gif 25.09.2020.

    Zašto su kaznili vlasnika

  • gif 25.09.2020.

    Kako su slatki pobjegli u slobodu pogledaj ovce kako veselo trče nikad ih takve ne vidiš na pašnjacima avantura!

  • yocko 25.09.2020.

    Došle ovce u HR tražiti vlasnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare