To je to što me zanima!

Konji mu već danima napadaju masline, prijavio je sve policiji

Policija je utvrdila da je vlasnik konja 25-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog kojemu je zbog prekršaja protiv javnog reda i mira ranije izdan prekršajni nalog
Vidi originalni članak

Muškarac (59) je prošlog četvrtka crikveničkoj policiji prijavio da su mu u mjestu Jakov Polje na području Novog Vinodolskog konji oštetili stabla masline. Oštećeno je 13 stabala, a šteta se procjenjuje na 500 kuna. Policija je utvrdila da je vlasnik konja 25-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog kojemu je zbog prekršaja protiv javnog reda i mira izdan prekršajni nalog. I desetak dana ranije isti je vlasnik maslinika prijavio štetu. Tada je utvrđeno da su dva konja oštetila tri stabla masline, a njihov vlasnik, 54-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog, također je prekršajno kažnjen. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cokina 09.01.2012.

    Ja vidim samo šikaru

  • drug Tito_1 09.01.2012.

    a šta paničari za par kuna, ima u Lidlu jeftinih maslina....

  • MAX 2010 09.01.2012.

    Bez obzira na sve okolnosti,riječ je o privatnoj imovini i kod nas se ona još uvijek ne smije braniti ni na koji način,jer za .lopove.štetočine isl zakon ima razumijevanje ,a za vlasnika-oštečenika je uvijek .prekoračenje i tres po glavi džepu.(Sve navedeno ne vrijedi za todoriće,horvatinčiće i uostalom sve društveno prihvatljive poduzetnike)

Komentiraj...
Vidi sve komentare