To je to što me zanima!

Konkurencija zagrebačkom taksiju: Zubak ulaže 65 mil. kn

Nakon uspješnog proboja Taxi Cammea, u Zagrebu bi se uskoro mogao pojaviti i treći koncesionar Pavo Zubak koji će osigurati i 300 novih radnih mjesta
Vidi originalni članak

Pavo Zubak na tržište taksija u dogledno bi vrijeme trebao ući kao treći koncesionar, a u novu djelatnost spreman je uložiti 65 milijuna kuna. Analiza tržišta Oryx Grupe u vlasništvu tvrtke Auto Zubak pokazala je da na zagrebačkim cestama ima mjesta za još taksija. Iako će za proboj na zagrebačkom tržištu vjerojatno morati spustiti cijene ispod konkurencije ne bi li privukao klijente, mogući novi koncesionar za sada cijene drži poslovnom tajnom.

Projekt vrijedan 300 radnih mjesta

U natječaj za koncesiju Pavo Zubak ulazi s pozamašnim kapitalom koji će uložiti u nova vozila visoke klase. Osigurat će i 300 novih radnih mjesta. Iako na tržište ulazi kao izravna konkurencija Radio Taksi Zagrebu i Taxi Cammeu, prvotno će im pokušati ponuditi suradnju, primjerice korištenjem zajedničkih servisa vozila ili pozivnih centara. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mislim da sam lud 10.07.2011.

    aa

  • ciara46 29.06.2011.

    Neka dođe i ZUbak, valjda će biti još jeftinije. Oni stari taksisti koji su nas godinama pljačkali trebaju nestati s ulica.

  • Car Mrgud 28.06.2011.

    A kaj buju sad ove stare ništarije s tolkim šahovima? Najbolje rasprodaja...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare