To je to što me zanima!

'Konkurenti pričaju kao da su pali s Marsa, HDZ će pobijediti'

Dok je hit 'Eye of the Tiger' treštao iz zvučnika, premijer i njegova pratnja pojavili su se u Francuskom paviljnu, gdje su predstavljeni kandidati HDZ-a za Europski parlament
Vidi originalni članak

Ja sam od samog početka bio uključen u proces pristupanja Hrvatske u Europsku uniju i znam svaku fusnotu, a naši kao politički konkurenti kojih tada nije bilo, koji nisu imali stranke i tom procesu nisu pridonijeli ni milimetra, pričaju u saboru kao da su pali s Marsa, rekao je premijer Andrej Plenković i pozvao sve da pokažu razliku između ozbiljnih i neozbiljnih i onih koji znaju i koji ne znaju.

- Ako želite izolacionizam, destabilizaciju gospodarstva i one koji će ići u emisije i pričati gluposti, birajte takve, ali to neće donijeti dobro, narod je mudar i ima filtere i poslat će u Europski parlament samo one koji to zaslužuju - naglasio je i dodao da su izbori za Europski parlament izbori o budućnosti naše zemlje.

Uz bistu dr. Franje Tuđmana obećao je da će obići sve županije i ponovio da su jednoglasno podržali kandidate koji su došli iz županijskih organizacija.

- Ovo je utakmica HDZ-a koju ćemo pobijediti jer imamo najbolji program i kandidate - rekao je i poručio da će zahvaljujući HDZ-ovoj listi Hrvati u BiH imati svoj glas zahvaljujući Željani Zovko, jedinoj kandidatkinji na listi koja je iz HDZ-a BiH.

Istaknuo je i da su tri ključna elementa kojima se HDZ razlikuje od ostalih - vrijednosti, znanje i vjera.

 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • GARFILD 14.04.2019.

    Koalicija HDZ, SDS, HNS, SDP i sl. imaju šanse

  • ljubica ljubičica_1 14.04.2019.

    Kako Šeks grli posinka.Da je tako grlija sina i brinija se za njega bija bi sad živ.Ali neznam zašto muški uvjek vole drugu ženu više od prve.To nikako nemogu dokučit.

  • 13.04.2019.

    Hercegovacka mafija. Ne mozete im nista. Pokradose sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare