To je to što me zanima!

Konobara pretukao bejzbol palicom i tražio 60.000 kn

Ž.T. (35) je od konobara svog kafića Pink u Zagrebu tražio da vrati nepostojeći dug te ga od prosinca do ožujka maltretirao uz pomoć šogora
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su obradu nad Ž.T. (35) te traže I.L. (28) zbog iznude 60.000 kuna nepostojećeg duga od 25-godišnjeg mladića. Ž.T., koji ima više desetaka kaznenih djela, od prosinca do ožujka je više puta tukao konobara svog kafića 'Pink', a u siječnju ga je odveo u skladište kafića na Kutnjačkom putu, istukao ga palicom za bejzbol i natjerao da potpiše izjavu da Ž.T.-u duguje novac. Kasnije je tu izjavu ovjerio i kod javnog bilježnika. Prošlog petka Ž.T. je sa sobom poveo šogora I.L. te su zajedno mladiću upali u stan. Ž. T. ga je opet istukao i uzeo mu osobne dokumente te ga u ponedjeljak odveo u kreditni ured u Ilici da podigne kredit kako bi 'vratio' Ž.T.-u novac. U međuvremenu je mladić napadače prijavio policiji, te su u kreditnom uredu Ž.T.-a dočekali policajci i silom ga priveli u postaju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ravenlenore 10.03.2010.

    pa gazda je ocito shvatio da ga konobar krade, vjerovatno je neko vrijeme promatrao koliko po danu, to pomnozio s radnim stazom u kaficu, i eto ti duga. neka je manje od dvije godine radio u njega, svaki dan mlatnuo po 100 kuna, i eto 60000.

  • karter 10.03.2010.

    Tukao mjesecima konobara svog kafića koji ima desetak kaznenih djela?!

  • ozzy1 10.03.2010.

    sta skrivate te supke iza inicijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare